VBox7 logo

Цирк на Острова: Две от тризначките нареждат третата с обидни думи, тя - на почивка в Рим

11 587 21.02.2020

Трудно е да се опишат отношенията между най-известните тризначки у нас - Вяра, Надежда и Любов от Биг Брадър. Те първо бяха неразделни, а към момента са на нож помежду си. Или по-скоро Вяра и Надежда срещу Любов.

Виж още: Живот като в концлагер! Две от тризначките спят в център за бездомни, третата - тъне в лукс

Причината за това е известна - Любов взела премията от риалитито, а мъжът ѝ ги използвал за свой бизнес. Така другите две сестри не видели нищо от парите.

Виж още: Две от Тризначките бедстват в Лондон! Няма да повярвате къде са принудени да живеят

Към момента и трите сестри живеят в английската столица, макар че Вяра и Надежда, или Faith и Hope, както са се нарекли в социалните мрежи, изнемогват. Любов живее с любимия мъж, като двамата имат и детенце.

Виж още: Мистерия на Острова: Арестуваха една от Тризначките! Тя потърси помощ от Бойко Борисов

Оказва се, че докато двете измамени сестри едвам свързват двата края, Любов е в Рим и качва снимки от най-популярните забележителности на Вечния град.

Виж още: Мисис България Мариана Маринова показа изящни форми от плажовете на Флорида

Именно по повод екскурзията на Любов, Вяра и Надежда нарекоха сестра си и племеничката си с етническо определение. Това не бива да е изненада, тъй като, както е известно двете сестри са убедени, че сестра им Любов е осиновена.

Въпреки несполуките в Обединеното кралство, и двете сестри са решени да останат там. Просто защото нямали бъдеще в България.

11 587 21.02.2020

Още от Уеб Цитати