VBox7 logo

Звезден бейби бум през 2019 г.! Ето кои БГ звезди станаха родители за първи път!

9 547 23.12.2019

След многото нови звездни връзки през 2018 г. през 2019 г. се случи логичното - родиха се много звездни бебета. Може дори да се каже, че има звезден бейби бум. Припомняме ви еуфорията около раждането на наследниците на някои от най-популярните лица у нас през годината.

Благой Джуниър

Синът на футболиста Благой Георгиев и Златка Райкова се роди в края на септември тази година и веднага стана ясно, че момченцето носи името на баща си. Нещо повече - от украсата на погачата му стана ясно, че родителите си мечтаят малкия Благой да наследи и професияна на баща си.

Виж още: Златка Райкова с първи емоционални думи към сина си: Плача без да спирам!

 

Даниел

Синът на Поли Генова се роди в средата на април. Дълго време тя го криеше от феновете си в Instagram, но навръх рождения ден на любимия си мъж, показа и сина си, и неговия баща.

Виж още: Честито! Поли Генова стана майка: Роди ѝ се момченце!

Амая Шопова

Дъщеричката на инфлуенсърите Теа Минкова и Наум Шопов се роди в началото на декември. От самото начало на бременността последователите на двамата бяха винаги в час с всичко около бъдещата майка, нейната рутина и покупки. 

Виж още: Теа и Наум станаха родители! Роди им се момиченце, ето и как се казва!

Дъщерята на Криско

Името ѝ не е съвсем ясно, макар че на много места се пише, че името на дъщеричката е Амая. "Бати стана тати", написа изпълнителят в Instagram, но досега повече подробности не са публично известни.

Виж още: Криско стана БАЩА!

Доминик

Синът на Тото от СкандаУ се роди в края на юни. Майка на малкия Доминик е танцьорката Кристин, с която са от сравнително скоро.

Виж още: Тото от СкандаУ стана баща броени часове след Криско!

Бест Батинков

Синът на миската Антония Петрова се роди в началото на годината и вече ходи, измисля си игри, а според публикации пъпът му е метнат в Президентството.

Виж още: Как Антония Петрова свали 11 кг. дни след раждането? Миската ядоса майките

9 547 23.12.2019

Още от Cool Kids