VBox7 logo

Св. Валентин с ограничен бюджет? Ето някои полезни и работещи идеи

1 680 04.02.2020

Дори и за най-крайните романтици напрежението покрай празника на Св. Валентин им идва малко в повече. Колкото и да обичаме любимия човек и любовта да е най-хубавият подарък, все пак ще трябва да се направи нещо за празника. 

Официалната статистика на САЩ показва, че американецът е похарчил средно 93,14 долара за любимия човек. Най-популярни са били вечерите в ресторант и бижута. Но не е заразително празникът да бъде в тежест на месечния бюджет. Ето някои сладки идеи, с които ще впечатлите любимия човек и ще ви останат пари и за по-смислени неща.

Вечеря вкъщи

Домът дава такъв уют, какъвто никой ресторант не може да даде. А това със сигурност смъква разходите за празника значително. Може да си украсите със свещи или тематични балони, лампички за повече романтика. Съобразете менюто с личните си предпочитания, дори и да става въпрос за поръчка на бургери. Нека празникът е по ваш вкус и уникален.

Машина на времето

Направете възстановка на някои от любимите си срещи. Ако помните първата си такава, отидете на същото място, хапнете същото, спомнете си за времето тогава и говорете за емоциите, които са ви обземали тогава.

Закуска в леглото

Да, факт е, звучи клиширано, но затова са виновни всички романтични филми. Правили ли сте го някога? Най-вероятно не. Поглезете се на сутринта след Св. Валентин - и без това е събота, а така ще удължите празника. 

Направете колаж от снимки

Ето един повод най-после да извадите на хартия любимите си селфита с любимия човек и да заемат достойно място в дома, който обитавате. 

Св. Валентин със закъснение

Денят след празника вече положението по заведенията се е успокоило, цените отново са нормални, а всички тематични цветя и подаръци са намалени. А и е събота. Просто празнувайте празника на любовта на другия ден.

Източник thumbnail: iStock

1 680 04.02.2020

Още от Кaк дa