VBox7 logo

Трансформация в процес: Криско влезе във фитнеса, хапва здравословно, ще вае фит тяло!

5 851 24.01.2020

Новата година неминуемо носи нови начинания. Така е и с нас, така е например и с изпълнителя Криско, който публикува кадър от своето в Instagram:

Виж още: Криско най-после показа бебчето! Посвети емоционална песен на любимия човек

На снимката Криско е с популярния треньор и фит инфлуенсър Сами Хосни, на когото явно се пада отговорността да подготви тренировъчен план и хранителен режим на рапъра. 

Виж още: Какво е най-важното в момента за Крисия? И има ли певицата приятел?

"Когато един човек е показал брутално постоянство и е постигнал резултати в различни аспекти от живота си, тогава е само въпрос на време и стратегия, за да стане шампион и във фитнес сферата", пише от своя страна Сами в своя Instagram профил. Той е публикувал и boomerang видео, в което Криско похапва здравословно ястие.

Виж още: Няма да повярвате колко е пораснала Елизабет! Дъщеричката на Орлин Павлов навърши 1 г.

Впрочем да се качат килограми чиста мускулна маса е доста по-трудно, отколкото да се свалят нежелани мазнини. А през лятото на миналата година стана ясно, че Криско е свалил 15 кг. и към август месец на 2019 г. тежи скромните 65 кг.

Със супер фигура наскоро се похвали и половинката на Криско, младата майка Цветелина Петрова, която изглежда все едно не е раждала и то преди няколко месеца.

5 851 24.01.2020

Още от Cool News