VBox7 logo

Часове преди старта на ''Като две капки вода''! Какво знаем за шоуто, какво да очакваме?

9 991 21.02.2020

Съвсем, съвсем малко остава до старта на осмия сезон на шоуто "Като две капки вода". В него, макар и с много хумор и смях, сили ще премерят 9 популярни лица, които вече нямат търпение да "влязат" в чужда кожа.

Това няма да е съвсем лесно и участниците вече го осъзнават. Ето с какви нагласи влизат в шоуто:

Виж още: Адел изуми всички на сватба! Певицата се стопи още повече, стана неузнаваема

DARА

Младата певица си мечтае да ѝ се падне за имитация Джъстин Бийбър, но признава, че няма да съжалява, ако ѝ се падне Азис. "Ще дам всичко от себе си, но целта ми е да надскоча себе си и способностите си чрез това предизвикателство. Искам да се забавлявам и на хората да им е приятно", сподели тя пред камерите на NOVA.

Виж още: Сватба ще има! Николета Лозанова пак ще е булка, ще има ли второ дете?

Фики

Изпълнителят беше сред първите обявени лица, като за целите на шоуто дори обръсна емблематичната си брада. "Гостувах в студиото, когато Миро правеше моя образ и гледайки го от публиката, още тогава си мислех, каква тръпка и предизвикателство е това", призна Фики, но не конкретизира за кои образи се вълнува най-много.

Виж още: Няма мъжка, няма женска работа! Как Теа и Наум се справят с отглеждането на малката Амая?

Galia

Става въпрос за Галя от дует Каризма, която си взе дълга почивка от сцената. "Да влезеш в ролята на любими свои артисти и идоли е очарователно силен и трогателен момент за всеки от нас като изпълнител. От друга страна елементът на безкрайна забава, което прави предаването толкова популярно, ти дава свободата да се насладиш на едно невероятно шоу, в което сме заедно с куп колеги, професионалисти и страхотния екип на предаването – едно цяло съзвездие само по себе си", заяви Галя.

Виж още: Синът на Диляна Попова с паранормални способности! Борил си говори смайващи неща!

Тото

Влогърът и изпълнител от СкандаУ очаква приключение без претенции и с искрени усмивки. Ами, нямаме търпение!

Луна

Всичко е възможно за Луна Президент. И това не е наше заключение, а заявление от певицата, която няма търпение да излезе от зоната си на комфорт, за да радва публиката.

Маги Джанаварова

Приключението след "Маскираният певец" продължава. "Нямам търпение и много се вълнувам за участието си в "Като две капки вода". Нека приключението започне на 24 февруари!"

Димитър Маринов

Деветият участник миналата година беше част от журито, макар и като гост. "Удоволствието и емоцията, които преживях през тези няколко часа, са достойни на вълнението от Оскарите. Щастлив съм, че ще бъда част от всичко това", сподели актьорът.

9 991 21.02.2020

Още от Social Virals