VBox7 logo

Сватба ще има! Николета Лозанова пак ще е булка, ще има ли второ дете?

24 799 21.02.2020

Първата сватба на Николета Лозанова беше бляскава и с много хора, а втората ще бъде лична, закрита и само за нея. Това призна вероятно най-популярната плеймейтка у нас, в интервю за "Шоу".

Виж още: Дъщерята на Лияна скандализира Instagram! Вижте какви ги върши 17-годишната Дениз!

Сватбата, разбира се, ще бъде с настоящата половинка на Лозанова, вратарят Ники Михайлов, за когото тя признава, че е първата ѝ голяма любов. Двамата са мислили и за дете, но плеймейтката е категорична, че това ще се случи в най-точния за нея момент.

Виж още: Николета Лозанова дари Валери Божинов с уникални думи за рождения му ден! Двоен празник за спортиста

Всъщност двамата са били заедно и през тийнейджърските си години, но Николета определено вижда разликата във връзката им - сега не са хлапета, които да хвърчат в облаците. "Сега е по-сладко", категорична е Николета.

Виж още: Ивана просълзи дъщеря си с думи за ЧРД! Красавицата Теодора навърши 27 години

Николета заяви още, че е с перфектни отношения с бившия си съпруг и баща на детето, Валери Божинов. Раздялата пък им била приятелска, а моделката е категорична, че футболистът е доблестен и истински човек. 

Виж още: Няма мъжка, няма женска работа! Как Теа и Наум се справят с отглеждането на малката Амая?

Николета заяви още, че знае имената само на три плеймейтки - Златка Райкова, Златка Димитрова и нейното. Освен това беше категорична, че скоро този конкурс вече няма да го има. 

Виж още: Джулката направи погача на сина си! Как успя да си навлече критиката на хейтърите и на празника?

И допълни, че скоро няма да можем да я видим на роден телевизионен екран, защото просто никоя телевизия не може да си я позволи финансово, а тя е категорична, че няма да направи компромис със себе си.

24 799 21.02.2020

Още от Cool News