VBox7 logo

Не всичко е корона! Известни БГ двойки с ново предизвикателство - FlipChallenge, няма такъв смях!

8 516 20.03.2020

Където и да се обърнем, отвсякъде се говори за коронавируса. И няма и как да е иначе - болестта е опасна, а лекарство срещу нея засега няма. Но въпреки това няма как да не обърнем внимание на едно ново предизвикателство в TikTok, което успя да ни разсмее от сърце.

Виж още: Известни българки захвърлиха грима и филтрите в името на предизвикателство! Вижте ги!

Става въпрос за FlipChallenge, в което са се снимали много двойки, макар и само две (засега) да са от популярни българи. Въпреки това няма как да не ви ги покажем, защото са наистина забавни. 

А сега отначало. Какво точно е FlipChallenge? Предизвикателството тръгна от TikTok и подобно на Kiki Challenge/In my feelings е провокирано от песен на Drake. Този път става за Nonstop от 2018 г. В предизвикателството имаме двама души, които стоят пред огледало. Единият е по-близо до него и държи статично телефон, с който снима. Другият танцува на песента на Drake.

Виж още: Новата мания дойде: Светът полудя по ново предизвикателство - Bottle Cap!

При частта от песента, в която се казва "Look, I just flipped a switch", осветлението се гаси, за да се включи отново и гледащият видеото да види тотално разменени ролите на двамата души. Ето например как се справи с това Дженифър Лопез:

Виж още: Ново предизвикателство - хит онлайн! Мацки хвърлят сутиени и се снимат с риба!

E, предизвикателството изисква някои технически умения, но по-важното е, че вече имаме популярни български двойки, които се включиха! Първи бяха Александра и Дани Петканови, с които се заляхме от смях:

Виж още: Топ 5 на най-опасните предизвикателства за деца в интернет

Последваха Криско и Цвети Петрова, които обаче подмениха песента с "Базука" на изпълнителя:

8 516 20.03.2020

Още от VIP Virals