VBox7 logo

Ще има ли ''огън от любов''? Wosh MC хлътна сериозно по Джулиана Гани

Красавицата пък си го знаела

4 348 21.11.2018

Миналата седмица приятелят на Джулиана Гани, фитнес инструкторът Илиян Найденов, с ирония коментира отношенията между приятелката му и рапъра Wosh MC. Тогава той обвини в сценаристите на предаването, че се опитват да създадат интрига.

Но дали? В разговор с Емануела, Гъмов, Албена Вулева и Стойко Wosh MC призна, че има симпатии към силиконовото изкушение. 

Виж още: Приятелят на Джулиана скочи: Добре, че е Wosh MC, че да не й липсва нещо!

Рапърът уточни, че не би се влюбил в нея, но съквартирантите преброиха, че за минути е казал около десетина пъти, че Джулката е симпатична и готина. 

"Супер яка е, кефи ме... харесва ми, бе, харесва ми", призна си Wosh MC. Той уточни още, че този тип жени са му ясни, но Джулиана определено го е изненадала.

Виж още: Мъжът на Джулиана Гани с трогателно послание: Красивата й визия не е куха и гнила!

Любовта между тях обаче изглежда невъзможна. И Wosh MC си имал приятелка извън Къщата. Рапърът изля душата си и каза, че я обича много, но за нея не знае дали изпитва същите чувства, каквито и той.

В друг разговор Емануела разказа на Джулиана за разговора с рапъра. "Аз си усещам, че си ме харесва. Винаги гледа да седне до мен", каза плеймейтката.

4 348 21.11.2018

Още от Опасни връзки