VBox7 logo

Азис разказа тежката си съдба на цял свят, започнал работа на 10 години

9 701 31.01.2020

Азис е един от малкото известни българи у нас, които говорят открито за етническата си принадлежност и всички знаем тежката история на Васил Боянов Троянов. Е, той я представи синтезирано, на английски. За да вдъхнови всеки.

Виж още: Алисия за първи път открито за мъжа до нея! Съдбата ги събрала чрез... катастрофа

"Здравейте, аз съм Азис. Циганин съм", започва певецът, като показва пред камерата поредица от листа с написан на английски текст. След това споделя, че е роден в затвора.

Виж още: Глория видя къде океанът и морето стават в едно! С любимия са в рая!

"Не съм образован. Майка ми ме обличаше с дарения от БЧК. Хранили сме се с продукти с изтекъл срок на годност, които супермаркетите изхвърлят и сме били гонени заради това", продължава разказа за тежката си съдба певецът. 

Виж още: Андреа отпразнува скандално рождения си ден, после замина за Доминикана и нагорещи страстите

Азис признава, че е започнал да работи едва на 10 години. Разнасял рекламни брошури и разхождал кучета. Въпреки това обаче, все се намирали хора, които му казвали, че ще стане бездомник. "Ако преминавате през труден етап, не се отказвайте. Всичко ще бъде наред", призовава Азис. 

Виж още: Почивка след почивката! Николета се върна от Виетнам, отмаря в родни SPA курорти

Всъщност първите успехи на Азис идват през 1999 г., когато той подписва първия си продуцентски договор. Избира прозвището Азис от името на герой в турски филм.

Няколко години по-късно няма българин, който да не знае кой е Азис. Но не само заради провокативната му външност, но и заради безспорния му талант.

9 701 31.01.2020

Още от OMG Facts