VBox7 logo

Защо Виктор Ангелов държи висок тон на хората в Hell's Kitchen? Отговорът от самия него

11 899 15.03.2020

Шеф Виктор Ангелов е не просто водещ на Hell's Kitchen. Той е авторитет, кумир за всички в сферата, а неговият рязък и висок тон е запазената му марка.

Виж още: Шеф Виктор Ангелов: Да се стягат новите участници в Hell's Kitchen!

Какво обаче означава този висок тон? Пред камерите на "На Кафе" култовият кулинар коментира, че на първо място високият тон прави впечатление. И със сигурност смирени тон не възпитава. 

Виж още: ''Царицата на Ада'' - Чилева! Вижте победителката като булка!

И все пак, защо шеф Виктор Ангелов повишава тон? Отговорът е прост - защото му пука. Когато някой се интересува от теб, той проявява емоция и повишава тон. Ако не се интересува от теб, не повишава тон и направо гони, смята шеф Ангелов.

Виж още: Любов, приятелства и предателства... истинските емоции на Дара Екимова в нов уеб сериал

Самият той обаче е убеден, че добрите отношения и приятелството са сериозни фундаменти, за да се случват не само нещата в кухнята, а във всеки бизнес. Той признава, че в неговия ресторант би простил грешки на новак, но вярва, че нещата се надграждат.

От участниците в Hell's Kitchen шеф Виктор Ангелов заяви, че ще изисква концентрация, а финалистите трябва да имат комплексни качества, търпящи развитие, както и техника, вкусови рецептори и отборен дух.

11 899 15.03.2020

Още от Cool News