VBox7 logo

Странна болест: Актьорът, изиграл Малкълм, не помни да е играл в сериала!

12 989 26.11.2019

Светът познава Франки Мюниц от хитовия сериал от началото на века "Малкълм". Там той влиза в ролята на Малкълм, а шоуто има забележителен успех. Получава много телевизионни награди, в това число награда Еми, както и музикална Грами. Наминиран е и за Златен глобус. 

Няколко години след приключването на снимките обаче Франки споделя, че не си спомня много от сериала, с който става световноизвестен. Всъщност актьорът днес е на 33 години и не си спомня голяма част от живота си, като дори трудно се разпознава на екран.

Виж още: Актрисите, които изиграха най-известните си роли бременни! Без дори да разберем

"Повечето хора си мислят, че най-паметните години за мен, са тези, в които снимахме сериала, но гледайки се, все едно гледам друг човек", коментира актьорът, цитиран от Brightside.

Виж още: Заради омраза: Никога няма да видите тези актьори заедно!

"Ако трябва да бъда честен, дори не си спомням церемонията на наградите Еми през 2001 г. Нито че съм номиниран, нито как съм се почувствал."

Виж още: Най-гадните неща, които преживяха актьорите от ''Игра на тронове''

Актьорът страда от значителна загуба на паметта, макар че като дете не смятал, че има нещо нередно с него. Струвало му се нормално хората да не помнят неща и събития. Причината за тази загуба на паметта е все още загадка, но се знае, че неведнъж е претърпявал исхемични атаки и мини инфаркти, което означава, че мозъкът му има проблем с кръвоснабдяването.

Виж още: Може и да не ви се вярва, но това са двойници, а не звезди! Вижте удивителните прилики!

Франки обаче не позволява на болестта да му пречи да се наслаждава на живота. Въпреки че актьорската му кариера не претърпя кой знае какво развитие, той намира нова страст - автомобилният спорт, в който е професионален състезател. 

Единствено го плаши, че ще забрави хубавите спомени. Тук обаче идва на помощ годеницата му Пейдж, която води дневник и записва всичко най-важно и положително в живота на Франки. 

12 989 26.11.2019

Още от Брутално