VBox7 logo

Андреа проговори за връзката си с Дан Балан! Ето каква е истината

17 755 19.12.2019

Новината, че поп-фолк певицата Андреа и румънската звезда Дан Балан имат връзка, взриви медиите отвъд Дунава. Преди дни румънски таблоид първи писа, че двамата имат нещо повече от професионални взаимоотношения, а Андреа бързо е забравила продължилата над десетилетие връзка с боксьора Кубрат Пулев.

Виж още: Медиите в Румъния разкриха: Андреа си има нов мъж и той е световна звезда!

Всъщност тази новина не беше кой знае каква изненада за меломаните, тъй като от години Андреа работи с румънски колеги и познанството ѝ с Дан Балан беше публична тайна. 

Виж още: Криско най-после показа бебчето! Посвети емоционална песен на любимия човек

Подозренията, че двамата са заедно, се засилиха и от факта, че двамата наскоро бяха в Киев, а преди това и на други места и събития. Но всичко се оказа просто едно съвпадение.

Виж още: Равносметка в началото на 9-ия месец за Джулиана Гани - едва 5 качени кг., но как е бебето?

Андреа публикува текст на английски, в който обяснява, че отношенията ѝ с Дан Балан са само и единстевно професионални, а връзката им - чрез музиката. 

"Без значение колко съм скандална в клиповете и снимките си, душата и сърцето ми са различни. Винаги съм търсила нещо истинско и смислено, което да запълни сърцето ми", пише още певицата, като недвусмислено показва, че търсенето на любовта все още продължава. 

Раздялата на Андреа и Кубрат Пулев се случи в средата на юли. "Твърде млада съм, за да се омъжа и твърде голяма, за да играя детски игри - наслаждавам се на необвързания си живот", написа тогава тя под селфи.

Виж още: Ново 20: Андреа и Кубрат Пулев са се събрали? Двамата - засечени на специално място

В началото на декември обаче всички се запитаха дали певицата и боксьорът не са се събрали. Двамата бяха забелязани в Пловдив.

17 755 19.12.2019

Още от Опасни връзки