Семейната идилия на Антония Петрова: Синът ѝ навърши 2 г., подариха си чудна фотосесия

3 924 05.04.2021

Cool Kids

Ако влезете в Instagram профила на Антония Петрова, в bio-то ѝ ще прочетете, че тя е Мис България 2009, Мисис Русия 2012, четвърта в Мисис Свят, топ модел, телевизионна водеща, адвокат, директор на администрация и правен отдел във фирма. Но, ако загледате снимките ѝ, ще видите, че тя преди всички тези титли е майка! 

Виж още: Ковид дневниците на Ирина Тенчева: "Нямам сили да пиша"

Последната фотосесия, която Антония Петрова е публикувала, е от рождения ден на сина си Благовест, който наскоро навърши 2 годинки. "Темата на снимките му пасва идеално и въобще не се затруднихме при избора й, тъй като и на външен вид и по характер си е абсолютен Baby Boss Best Batinkov", пише тя под снимките. 

Виж още: Ето коя е фолк певицата, за която Лили Иванова е казвала, че харесва и може да пее

Тя и съпругът ѝ също са "влезли" в темата на фотосесията, като те са агенти 007. "Съчетахме я с модерните напоследък, за тази възраст и за рожден ден Smashcake photosession", уточнява миската.

Виж още: Петя Дикова с очарователни думи за децата си и тяхното "театрално кръщене с колоси"

"Цялото семейство искрено се забавлявахме и смятам че си личи! Споделяме кадрите с вас, с послание да бъдем здрави и нека царуват любовта и сплотеността в семействата ни", завършва още тя.

Изображение: https://www.instagram.com/antonia_petrova_batinkova/

Още от Cool Kids