VBox7 logo

Кубрат Пулев тъжи по Андреа, а тя грам не се трогна! Вижте как отвърна!

14 819 28.10.2019

В интервю, публикувано във всекидневник, Кубрат Пулев заяви, че му е мъчно за бившата му - поп-фолк певицата Андреа. Не става ясно в какъв аспект обаче. "Мъчно ми е за Андреа. Тя е много готин и истински човек", е точният цитат, цитиран от Gong.bg.

Както знаете, Андреа и Кобрата сложиха край на 12-годишната си връзка през лятото. Новината първоначално дойда от певицата, но беше потвърдена и от боксьора. 

Виж още: Официално: Андреа и Кубрат скъсаха! Певицата с първи коментар за раздялата

"Тя е сърцата. Уникална и на моменти прекалено добра, но това е положението. В крайна сметка трябва да има рестарт, когато нещата не се случват дълго време и да се поеме в нова посока", допълва още спортистът. 

Виж още: Странни думи цитира Андреа! Отговори ли певицата на Кубрат Пулев?

Това не е нещо ново. Преди време в интервю пред Gong.bg Пулев беше споделял, че двамата са се разделяли неведнъж, но са се събирали. Сега било окончателно обаче. 

Виж още: Кобрата за Instagram-a на Андреа: Евтини снимки! Ще стане страшно...

"За да се случи нещо подобно, трябва да има промяна в хората. А те трудно се променят. Има варианти. Всеки ще си направи изводите. Смятам, че през цялото време съм давал всичко от себе си. И то не беше никак малко", откровен е Кубрат Пулев.

Виж още: Има ли задръжки Андреа? Певицата с нова порция провокация

Андреа обаче изглежда не се е трогнала от признанието на бившия си и продължи да качва провокативни снимки, но с послание...

Виж още: Кобрата виновен - Андреа е лигава заради него! Иска деца, но от нея ли?

"Когато сърцето копнее за нещо различно, е напразно да копаете в пепелта на миналото с надеждата да откриете нов пламък, който да затопли изстиналото ви сърце. Длъжни сте да израствате и да продължите да следвате мечтите си", написа тя от Дубай, където е на почивка.

14 819 28.10.2019

Още от Опасни връзки