VBox7 logo

Влюбена ли е Симона Загорова? Певицата искрена до болка за работата, бившия си и бащината любов

9 928 04.03.2020

Преди време всички се развълнувахме, когато певицата Симона Загорова пропътува над 2000 км, за да изненада баща си, музикантът Илия Загоров, за рождения му ден. Тогава стана ясно, че изненадата не е никак режисирана, а това си личеше по сълзите на лицето на Загоров.

Виж още: Симона Загорова с мил жест за баща си! Пътува 2700 км, за да го зарадва!

Баща и дъщеря са изключително близки и връзката им не е само семейна, но и професионална. Оказва се, че Илия Загоров ще бъде част от нови проекти на певицата. Нещо повече - в интервю той призна, че се възхищава на дъщеря си, на нейната енергия и таланта, който има. Самият той признава, че урокът, който е научил наскоро, е, че човек трябва по-често да бъде с близките си. Независимо дали в добро или в зло.

Виж още: Симона Загорова навърши 23 г.! Отпразнува го в топла компания с любопитни гости

Запитана дали е влюбена, Симона Загорова заяви, че е влюбена в живота. Но пък после уточни, че няма мъж до себе си. Въпреки това младата певица си пожела любов, каквато е имала с единствения човек, с когото е била във връзка - Симеон.

Виж още: Джулката направи погача на сина си! Как успя да си навлече критиката на хейтърите и на празника?

Връзката на Симона и Симеон продължи 3 години, като двамата се разделиха емоционално и като зрели възрастни хора. Въпреки че и двамата бяха едва 20-21-годишни. Симона обаче заяви, че двамата са в прекрасни приятелски отношения.

Илия Загоров сподели, че винаги ще ревнува дъщеря си, но пък тя заяви, че тази ревност е "готина", защото обича да усеща някой, който да пази гърба ѝ и винаги да я защитава.

9 928 04.03.2020

Още от Най-яките мацки