VBox7 logo

Тези зодии искат просто да бъдат обичани, а не могат да излязат от френд зоната!

1 348 18.10.2019

Френд зоната може би няма съвсем точен и адекватен еквивалент в българския език. Терминът се появява през 90-те години благодарение на любимия сериал на всички, Приятели. В него Рейчъл дълго време се отнасяше към Рос като към приятел, въпреки че той имаше чувства към нея. Въпреки това обаче накрая той успя да излезе от т. нар. френд зона и да се съберат.

Не всеки обаче има късмета на Рос. Има някои зодии, за които да попадат в тази зона, си е запазена марка. Кои са те?

Риби

Представителите на зодията най-често попадат в тази зона. Проблемът е, че те хем бързо се сприятеляват с някого, хем развиват чувства към него. Човекът отсреща обаче рядко би откликнал на такива чувства в толкова ранен период и приятелите ни Риби нерядко остават с разбито сърце.

Виж още: Жените от тези 3 зодии са истински фатални и привличат мъжете като магнит!

Везни

Ако имате около себе си някой с тази зодия, знаете - те искат да са приятели с всеки. И всъщност това винаги им се получава. Не така обаче стоят нещата, когато закопнеят за романтичен партньор. Тогава те са изключително претенциозни и винаги си намират някой неподходящ, който или е във връзка, или не в етап от живота си, в който да иска връзка.

Рак

Представителите на зодията са от онези типове хора, които ако видях някого, по когото са си падали в гимназията, пак биха развили чувства към тях. Нещо повече - те биха си представили как се сгодяват, женят, но това трябва да спре. Иначе отново биха се разочаровали.

Дева

Когато искаш някой да бъде твой партньор, трябва да имаш немалко решителност и самочувствие. Но Девите обичат да премислят всичко отново и отново, като в края на краищата се отказват на последната права.

Виж още: По един въпрос може да докара всяка от зодиите до лудост! Кой е твоят?

Водолей

Водолеите обаче си го правят трудното сами. Те просто не знаят какво да правят, когато са около някого, когото харесват. Те копнеят да са с него, но не знаят какво да правят. Надяват се другия човек да разбере исканото от тях, но това се случва твърде, твърде рядко.

Източник thumbnail: Deagreez/nevarpp/iStock

1 348 18.10.2019

Още от OMG Facts