VBox7 logo

Нов бъдещ звезден татко! Dim4ou се похвали със снимка, бебчето идва скоро!

3 999 23.12.2019

2019 г. със сигурност беше годината на звездния бейби бум. Толкова много любими лица от шоу бизнеса станаха родители! Сред тях са Криско, Златка Райкова и Благой Георгиев, Антония Петрова, Алекс Раева, Наум Шопов, Петя Дикова... 

Виж още: Джулиана Гани обяви пола на бебето! Но има и нещо друго ново около нея и Найденов

Но по всичко личи, че и следващата, 2020 г., няма да ѝ остъпва по този параграф. Поредното доказателство идва от Instagram профила на рапъра Dim4ou, който със снимка от професионална фотосесия съобщи на последователите си, че съпругата му е бременна.

Виж още: Раждала ли е изобщо Теа Минкова? Младата майка шашна всички със снимка

От снимката става ясно, че Веселина Стоянова е в доста напреднала бременност, но думите под кадъра са в състояние да просълзят и най-коравите. "Отначало всеки търсеше себе си. Открихме се един в друг. Вече толкова години вървим в една посока заедно , извървяхме дълъг път и в момента се намираме точно където трябва - Аз до Теб и Ти до Мен. Удържахме на времето и изпитанията му и сега следва най-хубавата част ! Очакваме ТЕ, за да можем тримата заедно да вървим напред и да оставяме стъпки в пясъка."

Виж още: Ашли Греъм качи 20 кг. по време на бременността си! Пука ли ѝ?

В профила на Веселина няма толкова много думи, даже никакви, но пък има хаштагове, от които става ясно, че тя е в осмия месец от бременността си. 

В друга снимка, на която не се вижда бременното ѝ коремче, красавицата пише, че тази Коледа е най-специалната за нея и с най-скъпия подарък.

3 999 23.12.2019

Още от Cool News