VBox7 logo

Всички помним ''Дързост и красота''! Ето с какво се занимават и как изглеждат актьорите днес

11 187 20.12.2019

Знаем, че не сте от най-големите фенове на сериала "Дързост и красота", но със сигурност сте израсли с този филм. На колкото и да сте години. Снимките на сериала започват през 1987 г. и все още продължават. Към момента на написване на този текст епизодите са близо 8000.

Какво обаче се случва с някои от най-попуярните лица от сериала? Жокерът тук е, че вече не се снимат в него. Някои от тях са се снимали "само" около 3000 епизода, но все още са най-популярните лица на "Дързост и красота". Е, какво правят днес Брук, Рич, Стефани, Ерик и Тейлър?

Виж още: Странна болест: Актьорът, изиграл Малкълм, не помни да е играл в сериала!

Катрин Кели Ланг

Актрисата изигра ролята на Брук. Влиза в сериала през 1981 г. За последно се повявява в него през 2007 г., но само като гост. В последно време участва в риалити предавания и телевизионни състезания. Вече е и баба, като внучката ѝ Зума е на 1 годинка.

Виж още: Актрисите, които изиграха най-известните си роли бременни! Без дори да разберем

Рон Мос

Екранният Рич днес е на 67 г. и е по-популярен в САЩ с музикалната си кариера. Спира да се снима в сериала през 2012 г. През настоящата година обиколи Австралия на самостоятелно турне. 

Виж още: Заради омраза: Никога няма да видите тези актьори заедно!

Сюзън Фланъри

Актрисата, изиграла Стефани Форестър, днес е на 80 г. Последният филм, в който се снима, е от 2004 г. Живее с приятелката си Рита Браун, като двете имат една осиновена дъщеря.

Джон Маккук

Екранният Ерик днес е на 75 години. Снима се в още доста продукции, но е най-известен именно с ролята си от "Дързост и красота". Женен е от 1980 г. насам и има три деца.

Хънтър Тайло

Красавицата, изиграла ролята на Тейлър, днес е на 57 г. От 1980 г. насам се жени три пъти и има общо 4 деца. Уви, синът ѝ почива след онкологично заболяване през 2007 г.

11 187 20.12.2019

Още от Social Virals