VBox7 logo

Ще ги познаете ли? Това са любимците ни от ''Спасители на плажа'' днес!

4 170 23.12.2019

"Спасители на плажа" е сериал, с който мнозина от нас са израснали. Целите червени бански, както и буйовете, все още ги свързваме с героите от сериала, а песента от филма не излизаше с месеци от главите ни.

Но снимките на сериала започват през 1989 г., а от тогава са минали повече от 30 г. Как изглеждат актьорите от сериала днес и с какво се занимават? 

Виж още: 14 години след края: Какво се случва с героите от ''Малкълм'' днес?

Дейвид Хаселхоф

Екранният Мич Бюканън днес е на 67 г. Все още има някои малки роли, но в момента се изхранва предимно като мотиватор на лекции. Освен това тази година той издаде студиен албум, пълен с кавъри на емблематични американски парчета. През 2018 г. пък се жени за дългогодишната си приятелка Хейли Робъртс.

Виж още: Актрисите, които изиграха най-известните си роли бременни! Без дори да разберем

Памела Андерсън 

Андерсън изигра ролята на Си Джей Паркър. За нея наскоро писахме, че се раздели с футболиста Адил Рами, когото обвини, че ѝ е посягал. В последните години актрисата се занимава активно с всякакъв вид активизъм. Така например подкрепи протеста на жълтите жилетки във Франция.

Виж още: Всички помним ''Дързост и красота''! Ето с какво се занимават и как изглеждат актьорите днес

Майкъл Нюмън

Актьорът и спасител играе себе си в сериала и всъщност първоначално дори е нает само като консултант. В момента той живее в Калифорния с жена си и техните две деца. През ноември 2011 г. е диагностициран с болестта на Паркинсон.

Виж още: Заради омраза: Никога няма да видите тези актьори заедно!

Александра Пол

Красивата Стефани е сертифициран здравен консултант и развива свой бизнес, свързан със здравословния начин на живот. Иначе се занимава и с други каузи като околната среда, правата на животните и световния мир. Все още се снима във филми.

Ясмин Блийт

Бившата актриса, изиграла ролята на Каролин Холдър, дълго време се бореше с наркотична зависимост. Има си и проблеми с полицията, като повдигнати обвинения за кражби.

Източник thumbnail: Getty Images

4 170 23.12.2019

Още от VIP Virals