VBox7 logo

Циркът е пълен! Гаджето на Луна я заплаши в песен, тя него - със затвор!

9 991 15.11.2019

 

Никога не е късно човек да стане за резил. Убеждаваме се в това всеки ден по различни поводи. Днешният идва от 20-секундната песен, която бившия ѝ приятел, с когото обиколиха не една медия, ѝ посвети.

Виж още: Какъв скандал! Луна заряза Горан - бил наркоман, откраднал ѝ телефона... и не само!

"Русата мадама с черните очи,
красавица голяма и много ѝ личи,
любовта ѝ е голяма към всички без пари,
а аз съм Горан и го запомни"

Виж още: Луна и приятелят ѝ почти не си говорят, връзката им е енергийна! Ще има ли сватба?

Мнозина разчетоха песента като заплаха към звездата от страна на момчето, което по думите на Луна, в момента е в комуна, но е избягал от нея. Там той се е лекувал от наркотична зависимоста. 

Виж още: Луна се похвали с нова любов! 26-годишният спортист е новото ѝ вдъхновение

"Горане, благодаря ти за серенадата! За жеста много мило, но нещо не ти се е получило. Не разбрах целта ти – да ме изплашиш или да впечатлиш. Да не си станал талибан, или си прекалил отново с дозата?! Моля те, върни се в комуната, защото следващата ти квартира ще е затворът", пише Луна, публикувайки въпросното изпълнение. Впрочем по-интересното е, че песента е публикувана в YouTube канала на певицата. 

Луна и Горан се събраха през лятото, а връзката им продължи едва няколко месеца. През тях двамата обиколиха не една медия, в които разкриваха необикновената хармония и разбирателство помежду им. 

Впоследствие двамата решиха да създадат свой наследник, но се оказа, че Горан има репродуктивен проблем. Двамата заминаха за Австралия за неговото лечение, но дни по-късно се разделиха.

9 991 15.11.2019

Още от Брутално