Гласуването за Промяната започна! Какви са каузите на финалистите?

Три от тях ще се борят за голямата награда

4 574 17.01.2019

Промяната

 

Онлайн гласуването за финалистите в ПРОМЯНАТА - най-голямата социално отговорна инициатива на Нова Броудкастинг Груп, която се организира в партньорство с Reach for Change България, вече започна.

В него можете да подкрепите всеки от петте проекта на финалистите. А е важно да го направите, защото първите три от тях, които имат най-много гласове, ще продължат към финала. 

Кои са проектите, които достигнаха до финала? Представяме ви ги в реда, в който сте ги видели и по-горе във видеото:

За храната

Зад проекта стоят Екатерина Йосифова и Наталия Александрова. Тяхната мечта е да създадат дигитален ресурсен център за деца, родители, учители. В него ще има помощни материали като видеа и рецепти по темата за храненето.

Книговище

Яна Генова и Искра Джанабетска от Книговище целят да направят четенето привлекателно за децата. Платформата им затвърждава способността на децата да осмислят прочетен текст. В нея има онлайн игри, въпроси върху прочетени книги. 

RockSchool

Боян Симеонов и Васил Спасов искат да дадат възможност на незрящи деца и младещи да се развиват и да намират общност чрез музика. С RockSchool децата ще се развият като личности правят образованието достъпно.

Carrot

Мисията на семейството на Симона и Крум Крумови е да вдъхновят родителите да дадат най-добрия старт на децата си чрез подхранване на любопитство. Това е проект за развитие на умения на децата още от най-ранна възраст.

Технократи

Ивайло Бонев и Михайло Николич мечтаят да се даде възможност на децата да развиват умения и въображение, учейки чрез технологии. Технократи е образователен център, който използва новите технологии, за да даде познания и умения на децата  за бъдещето.

Още от Промяната

ПРОМЯНАТА има своя голям победител - RockSchool
Представяме ви финалистите на ''Промяната''
Гласуването за Промяната започна! Какви са каузите на финалистите?