ПРОМЯНАТА има своя голям победител - RockSchool

Те получават безвъзмездно 30 000 лв.

Яко е! 12 0
3 495 · 3 495
Vbox7.com
+ 0
Други сайтове
· Инфо

Най-голямата социално отговорна инициатива на Нова Броудкастинг Груп и Фондация Reach for Change България - ПРОМЯНАТА, има своя голям победител. Това е RockSchool!

Проектът на Боян Симеонов и Васил Спасов ще получи безвъзмездно финансиране от 30 000 лв. Идеята на RockSchool e да предоставя музикално образование, адаптирано за деца и младежи със зрителни проблеми.

RockSchool триумфира в тазгодишното издание на ПРОМЯНАТА сред 134 кандидатствали в конкурса и 8 етапа на селекция. 

От RockSchool ще оборудват музикален кабинет на нуждите на незрящите деца. Ще обучат и специалисти, които да работят с децата. Ще има и стипендиатски фонд за деца, които нямат възможност да заплатят уроците си.

В последния етап на ПРОМЯНАТА се класираха пет проекта - Carrot, Книговище, За храната, Технократи и RockSchool. След гласуване на финал отидоха победителите, заедно с Книговище и За храната.

Проектите бяха оценени от възрастно и детско жури, които заедно определиха RockSchool за големия победител. Книговище и За храната получават по 10 000 лв. 

Яко е! 12 0
3 495 · 3 495
Vbox7.com
+ 0
Други сайтове
· Инфо
ПРОМЯНАТА има за цел да подобри живота на децата в България, като открива мотивирани социални предприемачи и им подпомага да осъществят идеите си на практика.

Инициативата в България е част от търсенето на ПРОМЯНАТА по целия свят и се осъществява в международно сътрудничество между Modern Times Group (MTG) (собственик на Нова Броудкастинг Груп) и Reach for Change.
Виж цялото описаниеСкрий описанието

Последни

Реклама

Реклама

Promyanata 2018/2019 00:21

Promyanata 2018/2019

14 · 

Реклама

Реклама