VBox7 logo

Миро стигнал до крайно отчаяние, музикантът призна за алкохолна зависимост

9 444 29.11.2019

Миро, познат на някои от нас като Миро от Каризма, пусна преди дни новата си песен, озаглавена "Пепел". Интересното в клипа е участието на Ваня Билева, а още по-интересното е, че именно Миро е режисьор и автор на криейтив концепцията на видеото.

"Нека да живея, нека да летя, нека нося моя мир и свобода", се пее в припева на песента, която е от малкото нови парчета в последно време, които могат да се похвалят с истински смислен текст, от който може да те побият тръпки, а може и да ти се просълзят очите. 

Виж още: Странна болест: Актьорът, изиграл Малкълм, не помни да е играл в сериала!

Именно, за да коментира новото си парче, в студиото на "Здравей, България" влезе Миро, който обаче шокира и водещата, и зрителите, а и всички меломани с едно признание. Оказва се, че последната година е била изключително тежка за него, но не по-тежка от времето преди нея. Причината? Борил се е с алкохолна зависимост.

Виж още: Тези BG звезди се бореха с паник атаки. Как обаче се справиха?

Всъщност освобождението от тази зависимост се случва в началото на годината, но пък Миро признава, че тя е била доста дълготрайна, като дори е бил и отчаян.

Виж още: Една легенда се оттегля: Инфарктът слага край на спортната кариера на Касияс

Колко точно е пиел Миро? По думите на хората около него - нормалния количества. Но самият музикант не намирал нищо нормално в това да пиеш всеки ден. 

Дълго време Миро се молил да се избави от тази зависимост и в един момент осъзнал, че има нужда някой да му помогне. Музикантът не сподели кой му е помогнал, но вече алкохолът няма място в живота му.

Въпреки това обаче той споделя, че никога няма да забрави как насред впечатляващо северно сияние в Гренландия на -50 градуса той държал бутилка вино. Бил пиян и се чудил кога ли ще свърши всичко това. 

9 444 29.11.2019

Още от VIP Virals