VBox7 logo

В ''Игри на волята'' стана напечено! Ето как коментира Веско скандала с Анна-Мария

1 186 03.12.2019

Вече е ясно, че настоящата седмица ще бъде последна за първия сезон на "Игри на волята". Вече племена няма, а всеки е срещу всеки. 

Виж още: Марешка съсипа Веско от ''Игри на волята'' с думи! Няма да повярвате как го нарече!

Но още преди племената да бъдат заличени един личен конфликт накара всички пред малкия екран да настръхнат. Става въпрос за този между Анна-Мария и Веселин. Причината - Анна-Мария го номинира и той така и не можа да преглътне обидата, макар че всичко е една игра. 

Виж още: Брутални признания в ''Игри на волята''! А любовните искри май ще се окажат цял пожар...

След като отстрани близначките Елена и Стефания, Веско се завърна в лагера на славяните и пожела Анна-Мария да му изглади ризата и да му говори на "господин Панчев". 

Виж още: Ето я и тежката лична история на Юлиян, която трогна и най-големите му врагове

Всъщност Веско беше любимецът на аудиторията, а Анна-Мария - абсолютно пасивен участник, неуспял на блесне в играта. Именно затова тя и беше абсолютния аутсайдер, четейки коментарите във facebook страницата на "Игри на волята". Но нещата бързо се обърнаха...

Публиката, въпреки че не започна да симпатизира повече на Анна-Мария, вече не симпатизира толкова и на мускулестия тираджия. Поведението му беше определено като "байганьовско" и "примитивно", някои дори го нарекоха "селяндур", макар че именно той раздаваше подобни квалификации на участници в шоуто.

Веско коментира събитията и от личната си страница. По думите му рядко показва такова лице и всичко това е било в резултат на затворена среда, много събития, ощетявания и провокации. " Много сме си говорили и тя все повтаряше това е една игра и ще си я играе както ми е кеф. Казвах и предупреждавах я, че си е повярвала много и че се излага", пише той.

"Сега мен изкараха че едва ли не съм я убил. Аз исках по някакъв начин да и покажа, че не права. Имах желанието да ми изглади ризата за вечеря и да се обръща към мен на Г-н Панчев тя каза добре. Нито съм я псувал нито съм я заплашвал. Тя ако беше казала че няма да го направи аз също щях да бъда ОК, какво мога аз да и направя на нея", пише още Веско и посочва, че и двамата са се извинили един на друг.

1 186 03.12.2019

Още от Social Virals