VBox7 logo

Емилия искрено и лично за децата си и връзката с Башур! Бременна ли е певицата?

8 872 28.02.2020

Наскоро, напук на признанията на Емилия навръх св. Валентин, се появи интформацията, че със съпруга си Жорж Башур слагат край на семейните си отношения. Разбира се, това се оказа абсолютна спекулация, нямаща нищо общо с действителността.

Виж още: Емилия просълзи феновете си с думи към любимия мъж! Ето я личната изповед на певицата

Певицата е по-щастлива отвсякога с любимия мъж до себе си и връзката им става все по-силна. В семейството им цари любов и разбирателно и децата им от предишните връзки се разбират повече от страхотно. Башур има дъщеря, а Емилия - син и дъщеря от връзката си с Коко Динев.

Виж още: Сватба ще има! Николета Лозанова пак ще е булка, ще има ли второ дете?

"Тя (бел. ред. - дъщерята на Башур! и Иван имат две години разлика и връзката между тях стана особено силна. Даже понякога той я ревнува от приятелките й. Вече говорим и за първите трепети и влюбвания. Това е нормално тя харесва момчета, той харесва момичета, бих се притеснила, ако е обратното. Това са нормалните неща от живота", коментира тя пред "Открит микрофон". 

Виж още: Дъщерята на Лияна скандализира Instagram! Вижте какви ги върши 17-годишната Дениз!

Емилия заяви още, че поддържа добри отношения с бащата на децата си и той ги вижда всеки път, когато пожелае. "Имаме нормални отношения", споделя певицата. 

Виж още: Синът на Петканови навърши годинка! Защо тортата на Габриел е под формата на жираф?

Певицата коментира и трагедията, която ги сполетя преди две години, когато в катастрофа загина големия син на Башур. "Болката за всички ни е голяма, но най-голяма си остава тя за баща му и за майка му, за които е най-трудно. Той беше едно прекрасно дете", коментира Емилия.

Виж още: Куп звезди на първия рожден ден на Никола, синът на Мона Гочева

А бременна ли е Емилия? Отговорът е не. Засега. Преди време обаче имала здравословни причини, заради които качила малко килограми и затова се появили слуховете. Но пък тя се харесва с новите килограми и няма намерение да ги сваля. Що се отнася до бременността, Емилия категорично заяви, че когато се случи, ще обяви преди да си е проличало.

8 872 28.02.2020

Още от Music Virals