VBox7 logo

Емилия просълзи феновете си с думи към любимия мъж! Ето я личната изповед на певицата

9 648 21.02.2020

Празникът на св. Валентин дойде и мина, а сергиите с балони във формата на сърце по тротоарите отстъпиха място на тези с мартеници. Споменът от празника обаче остава, както и думите, които сме подарили на любимия човек. А когато говорим за връзката между певицата емилия и любимия ѝ, бизнесменът Жорж Башур, то посланието ѝ просълзи и последователите ѝ.

Виж още: Сватба ще има! Николета Лозанова пак ще е булка, ще има ли второ дете?

Със снимката по-горе певицата започна кратко, но изключително емоционално послание. "Не демонстрирам любовта, която изпитвам към моя любим човек.Искам само пред всички хора, които имат същата прекрасна енергия, да споделя радостта си, че има любов, съществува любов, тя живее във всички нас. Трябвало е да се появи моята половинка, моето допълнение, за да запълни липсващата част и да завърши моето изречение до край", пише Емилия.

Виж още: Дъщерята на Лияна скандализира Instagram! Вижте какви ги върши 17-годишната Дениз!

И допълва: "Обичам те,Любов!!! Ти ме направи по-добър човек, ти си този, който ме обича, когато най-малко ставам за обичане! Ти си този, който никога не си тръгва от мен,дори и в най-трудните моменти, защото силната и истинската любов оцелява в бурите. Благодаря ти, че те имам."

Виж още: Синът на Петканови навърши годинка! Защо тортата на Габриел е под формата на жираф?

Емилия и Жорж се ожениха пред лятото на 2018 г. В последно време се появяват упорити твърдения, че певицата е бременна, но засега тя не е потвърдила слуха.

9 648 21.02.2020

Още от Music Virals