Любовта им няма край: Александра Богданска не иска да дели Даниел Петканов с друга жена

8 096 17.07.2022

Stars News

Преди няколко месеца една от най-известните инфлуенсърски двойки у нас – Даниел Петканов и Александра Богданска, прекъснаха връзката си, но този път сякаш това наистина е краят на техните взаимоотношения. Двамата вече официално са разведени, но продължават да поддържат контакт помежду си заради сина им Габриел, който живее една седмица при единия, една седмица при другия. 

Виж още: Революция! Чалгата проби в NFT, Емануела се самопохвали по повода

И двамата не крият, че все още имат чувства един към друг, което е напълно нормално. Хубавото от цялата тази драма е, че поне за момента бившите съпрузи се разбират или поне такова отношение показват в социалните мрежи.

Виж още: Лято без почивка: Без почивка за Тина и Миро от "Един за друг", двамата нямат време от работа

Във видео в своя канал моделката сподели, че все още не е минало достатъчно време и към момента не би казала, че е превъзмогнала Лудия репортер. Нейният съвет към всички хора в това положение е просто да се оставят на емоциите, защото именно те правят човек силен.

Виж още: я каза ДА: най-романтичните предложения за брак от родни интернет звезди

Алекс Богданска откровено добави, че към момента не е готова да чуе новината, че Даниел има друга жена и определено би се почувствала много неприятно от това, но е наясно, че един ден и това ще се случи. Инфлуенсърката определи това чувство като погнуса – на никоя жена не би ѝ било приятно да знае, че в леглото ѝ спи друга жена, че седи на нейния диван, че ходи по нейните плочки. Е, живот – всичко се преодолява рано или късно.

Изображение: https://www.instagram.com/aleksandra_petkanova/

Още от Stars News