VBox7 logo

Коронавирусът - конспирация или излишна суматоха? Версиите на популярните българи

10 974 28.02.2020

С новини за коронавируса лягаме, с новини за коронавируса ставаме. Заплахата неусетно дойде в Европа, а по стара традиция всеки от нас има мнение по темата.

Виж още: Наши VIP-ове обезпокоени от коронавируса - Нора Недкова пие лекарства, Галин е потресен от държавата

Вече ви разказахме за това на Галин. Певецът публично изказа възмущението си от мерките на държавата, с които тя се готви да посрещне заплахата. Освен това Галин се възмути от нагласата на българите и тяхното поведение в навечерието на епидемия.

Но някои популярни у нас лица видяха нещо друго в цялата се създала ситуация - конспирация. Че конспиративните теории ги има, това е ясно, макар и сред поддръжниците има да са по-често обикновени интернет потребители. Е, сред тях, оказа се, има и някои популярни лица. 

Виж още: Въпреки коронавируса: Николета отиде в Милано за седмицата на модата, снима се с Филип Плейн

Така например шеф Петров е убеден, че става въпрос за конспирация, пред която всички сме безсилни. $Сега, когато късата клечка изтегли Европа и Италия, до дни ще излезе антивирус по 50 долара парчето. Умножи го по 2 милиарда дози. Една златна мина", пише той във Facebook. И е убеден - вирусът в Азия е по-лек. "В Азия по-леката форма на "това чудо" е стар и познат вирус."

Виж още: В очакване на смъртоносния коронавирус: Блокирана учителка в Китай разказва за живота под карантина

Скептичен за вируса е и рапърът 100 Кила. "Не се страхувам от вируса", категоричен е той, като доказателството са участията му в Лондон и твърдото му намерение да ги изпълни.

Виж още: Коронавирусът и световните звезди! Пътуване с предпазни мерки или истинска паника?

Особено активен по темата за коронавируса е Любен Дилов-син, който първо иронизира присъствието на Николета Лозанова в Милано, а по-късно видя и по-голяма опасност за населението от вируса. "Новият коварен вирус поразявал и дълготрайната памет? Но това важи само за по-тъпите народи и нас ще ни отмине", шегува се той.

10 974 28.02.2020

Още от Social Virals