VBox7 logo

Наши VIP-ове обезпокоени от коронавируса - Нора Недкова пие лекарства, Галин е потресен от държавата

19 742 26.02.2020

Само до преди няколко седмици коронавирусът ни се виждаше далечен. Но откакто болестта разви свое огнище в Италия - една от любимите туристически на пътуващите българи, опасността стана реална. А по стара традиция едни от най-пътуващите българи са популярните лица в България.

Виж още: Въпреки коронавируса: Николета отиде в Милано за седмицата на модата, снима се с Филип Плейн

Вече ви разказахме за Николета Лозанова, която беше сред гостите на модната седмица в Милано. В story красавицата качи снимка, на която е с маска. 

Виж още: В очакване на смъртоносния коронавирус: Блокирана учителка в Китай разказва за живота под карантина

Впоследствие Любен Дилов-син посвети Facebook статус по темата. "Истински съм разтревожен! Външно министерство предупреди да не ходим в Северна Италия, а Ни Ло е на Седмицата на модата в Милано, където са струпали хора от цял свят. Абе, страхувам се да не бъде коронясана. Дали не може да изпратим правителствения самолет да я прибере?", писа той, като Лозанова даде идеята, че може би ще се прибира с частен самолет.

Виж още: В разгара на коронавируса: Тези епидемии от болести едва не заличиха човечество!

Под напрежение заради коронавируса е и плеймейтката Нора Недкова, която се завърна от ски ваканция в Северна Италия. Тя заминава на ски преди да се разраснат случаите на болестта там. 

Виж още: Дневник от Ухан, разтърсващ разказ на жена от града: Паника и запасяване навсякъде!

"Върнах се преди няколко дни, но докато бях там, нямаше проблеми и епидемията още не беше настъпила с такава сила. Дори не се пишеше за това. Бях на ски, не съм взимала превантивни мерки, не носех маска и не се страхувах, че нещо може да се случи", заяви тя пред "България днес". 

Недкова разказва, че след като се прибрала взела лекарства, които да пие превантивно за вируса. Засега тя не проявява симптоми на коронавируса и се надява всичко да е наред.

Най на нож във връзка с положението у нас е поп-фолк певецът Галин, който критикува от Instagram профила си готовността на държавата за вируса, както и манталитета на българите.

19 742 26.02.2020

Още от VIP Virals