Сладка като бонбонче: Тита зарадва феновете по случай рождения си ден

7 364 22.07.2022

Най-яките мацки

Една от най-колоритните млади звезди в музикалните среди без никакво съмнение е Тита. Малкото момиченце, което тръгна от сцената на певческо предаване, в момента е една от най-известните таланти от нас. За нея спокойно можем да кажем, че е супер талантлива и харизматична, което е печелившо в този бизнес. Съвсем наскоро тя мина в поп-фолка жанра.

Виж още: Старата любов ръжда не хваща?! Стела и Сандев за страхотния им секс, отворените връзки и още

Преди броени дни блондинката отпразнува своя рожден ден с близки и приятели. В личния си Instagram профил красавицата пусна снимки с огромни букети и луксозни подаръци на скъпи марки. 

Виж още: Reunion time: Мацки от "София Ден и Нощ" се събраха - уж лежерно, а Instagram прегря

За благодарност към всички свои приятели и почитатели Тита публикува снимка, на която прилича на едно сладко розово бонбонче: „Приятели, благодаря на всички близки, които присъстваха на празника ми. На всички почитатели, които ме усмихнаха. И на Господ, че всяка година ми дава още по-големи сили да вървя напред, още по-хубави моменти и още по-верни приятели, с които да споделям дните си. Благодаря ви отново“, допълни красавицата. Съвсем възможно е този кадър да е от някой бъдещ клип към новата поп-фолк песен, скоро ще разберем.

Изображение: https://www.instagram.com/hrisistar/

Още от Най-яките мацки