''Фалшив герой'' на сцената на БулевАрт в Бургас - 12 септ. 2021

Иво Иванов - Даскала празнува своя рожден ден! 46 години на сцена! Клавир - Николай Гъргов, акордеон - Илиян Дянков.

paparazzo