Играчът на мача Карачанаков: Бихме с воля и късмет

Антон Карачанаков е Играчът на мача между Берое и Локомотив Пловдив, като заслужи с изявите си да спечели шампанското на GONG.BG. Той сподели, че волята е основната причина старозагорци да се поздравят с успеха с 3:2.
"Победихме с воля, отпуснахме се след почивката, допуснахме два гола, но с късмет спечелихме. Готвихме се през паузата, искахме трите точки, защото бяха много важни за нас. Не мога да си обясня защо така се получи, но за наш късмет победихме", заяви Карачанаков пред DIEMA SPORT.
"Не, не съм имал съмнения, играем до последната секунда. Не се отказахме и в последната минута победихме. Не съм наясно, че това е нашата победа 500 в елита. Ние бяхме концентрирани просто да спечелим", сподели още нападателят на Берое и сподели кои ще са конкурентите на тима му за седмото място.
"Ботев, Пирин са нашите конкуренти за Европа, всички точки са изравнени и ще видим какво ще стане. Аз съм тук да давам максимума, да помагам на отбора и да печелим точки", сподели още Карачанаков и говори за бъдещето си.
"Още е далеч лятото, има още доста мачове, така че нека играем докрай и ще видим какво ще стане. Имам договор в Полша, тук съм до лятото, след това ще мисля. Но естествено е, че искам да се докажа в Полша", завърши офанзивният играч на Берое.

gongbg