Ала Шерифе | 24Kitchen Bulgaria

Ала Шерифе | 24Kitchen Bulgaria

Шерифе Аксой, която се стреми да създаде устойчив начин на живот с пресни плодове и зеленчуци, хляб и източници на протеини, които е отгледала и произвела в собствената си градина, запознава публиката с техниките, които е изградила в ежедневието си. Тя използва пълноценно всеки компонент от хранителния продукт, от листата до корените, и представя уникални рецепти във всеки епизод, кръстен на съответния продукт, върху който акцентира. Тя отбелязва, че яде сезонни плодове и зеленчуци, като използва фамилни техники за съхранение на излишните количества. В тази поредица тя споделя традиционни начини за консервиране на храни, включително някои, към които е добавила своя малка тайна.

Използвайки универсални техники, тя превръща местната кухня в нов празник на вкусовете, кръщавайки тази комбинация с името Ала Шерифе.

#24KitchenBulgaria – ежедневно кулинарно вдъхновение за всеки вкус. Открий най-добрите рецепти, най-талантливите готвачи и разнообразни вкусове.

Вижте какво може да се случи в кухнята, когато комбинирате свежи продукти и идеи със съвети и рецепти от изтъкнати европейски готвачи. Променете представите си за готвене за минути с #24Kitchen.

Още подобни видеа може да намерите на обновения ни сайт: https://www.24kitchen.bg/
Youtube: https://youtube.com/c/24KITCHENBulgaria
Facebook: https://www.facebook.com/24kitchenbg/
Instagram: https://www.instagram.com/24kitchenbg/

24kitchen