Топ приложения за пътешественици

Ако обичате да пътувате или ви се налага да го правите служебно доста често, останете с CTRL MIN TECH! Днес ще ви представим няколко джаджи, които ще ви бъдат от голяма полза, докато сте на път!
AirSelfie 2
Едно от най-важните и яки неща, които можете да си вземете е дрон! Ще запечатате най-хубавите си спомени и то с незабравима картина. Тази летяща камера е със страхотна резолюция! А ако сте постоянно в социалните мрежи, не се безпокойте, можете само с един клик, веднага да споделите направения от вас кадър.

BIZOND
Докато пътуваме, най-малкото за което мислим е как ще изгладим дрехите си. Тази готина джаджа е изключително ефективна и би ви била от голяма помощ. BIZOND успява да изглади намачканите тъкани и дори да премахне микробите по нея и да отстрани неприятните миризми. Вероятно ако сте тръгнали на екскурзия по екзотичните места, няма да имате кой знае каква нужда от това устройство, но пък за бизнес пътувания би ви свършило страхотна работа.

Coffee Cup Power Inverter
Ето това е необикновена чаша за кафе! Тази джаджа е с два AC входа (120 волта) и със съпътстващ ги USB порт. Това означава, че едновременно може да зареждате три устройства. Доста удобно, нали?

Belkin Rockstar Multi Headphone Splitter
Тази джаджа представлява петглав сплитър за слушалки или иначе казано, цяла компания от 5 човека могат да слушат музика едновременно.

Freeloader Pico Solar Charger
Колкото и да се опитвате да оптимизирате багажа си и необходимите джаджи, които вземате със себе си, все става така, че носите поне няколко кабела и батерии допълнително, за да се подсигурите. Freeloader Pico Solar Charger определено е устройството, което ще ви спаси в тези ситуации. Може да заредите тази джаджа за около десет часа на слънце. А вашите устройства ще успеете да заредите за по-малко от един час.

CTRL ALT DEL