Приложения, с които можете да придобиете нови знания и опит

Coursera
Coursera е онлайн школа за най-различни дисциплини. Има разнообразни уроци и класове, които можете да вземете. Тя може да се похвали с над 1000 курса, вариращи от математика до наука и дори технологични неща. Заниманията имат лекции, задачи за четене и видео съдържание. А ако успешно завършите курса, ще получите и сертификат.
Duolingo
Duolingo е приложение за изучаване на чужди езици. Методът за учене при него е чрез поднасяне на информацията под формата на мини игри. Той поддържа над дузина езици. Разработчиците също се хвалят, че 34 часа в това приложение се равняват на семестър в училище. Duolingo е напълно безплатен за използване и е едно от страхотните приложения за обучение както за възрастни, така и за деца.
Khan Academy
Khan Academy е популярен онлайн ресурс за обучение. Преподава по-традиционни предмети като математика, наука, физика, икономика. Приложението има достъп до над 10 000 видеоклипа, заедно с различни уроци и курсове. Платформата е напълно безплатна за използване без такси или микро-транзакции.

CTRL ALT DEL