THE VOICE на живо от #CCTVHET23 София: Кого очаква най-много публиката тази вечер? [07]

35 17.09.2023
Настъпи моментът на грандиозния концерт в София, част от турнето Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour. На 16 септември, точно в 18:00 часа на площад „Княз Александър I Батенберг“, ще видим едни от най-актуалните български изпълнители, които са подготвили 240 минути музикални изненади, емоции и преживявания.
Ексклузивно за концерта в София VICTORIA подготвя предпремиерно представяне на своята нова песен "bloom", заедо с танцьорите от Skywalkers. Самата тя описва песента като катализатор за повече самочувствие, себеобичане и мотивация. Официално песента ще излезе на 29-ти септември.
Не само музикални изненади очакват всички фенове на хитовата българска музика, но и много екстравагантни тоалети и прически. Темпераментната DARA ще изпълни за първи път на живо последния си хит „Заминавам" със специално подготвена за концерта визия. Друга модна изненада ще е и визията на Михаела Маринова, която също ще представи новата си песен „Само ти“ за пръв път пред многохилядна публика.
На сцената в столицата ще излязат всички емблематични изпълнители, станали част от турнето през лятото, а именно V:RGO & Emil TRF, Torino & Pashata, DARA,, Михаела Маринова, Dara Ekimova, Боро Първи, DENI, Vall, Venda, Виктория, DJ Mascota & MC Mickey, хореографът Remi Toin, както и танцьорите от SkyWalkers. Специално за концертa в София ще се включи и TINO, за да изпълни заедно с Dara Ekimova дуетния хит „Недей да ме будиш“. В самото начало ще видим и Криси Енчева от Горна Оряховица, която ще изпълни два кавъра на едни от най-актуалните хитове в момента.
За всички нетърпеливи фенове има подготвени изненади, които ще започнат още в 15:00 часа. Емил Конрад ще очаква всеки желаещ да застане срещу него на джага двубой в 16:00 часа. По същото време Стан и Стефи ще поиграят на cornhole, а малко по-късно в 16:30 ще се включат и V:RGO & Emil TRF. Всеки, който има желание, ще може да допълни концертната си визия в beauty зоната, а след това да запечата незабравимата емоция на турнето пред интерактивната фотобудка. Не на последно място Remi Toin ще подгрее публиката с впечатляващите си хореографии и в 17:30 ще предизвика по-смелите да демонстрират собствения си талант и усет за ритъм.
Повече информация за турнето, активностите, ексклузивни кадри и много любопитни новини може да откриете на Facebook страниците на Coca-Cola България и The Voice Radio & TV Bulgaria, както и в Instagram профилите Coca-Cola България и The Voice Radio & TV Bulgaria.
Виж повече Виж по-малко
Защо Скандау отмениха концерта си? 🕊🖤
Капитонова отговори на ХЕЙТА срещу нея!
Какво се случи със Сузанита на магистралата?
Коя българска актриса пробива в Холивуд ?
Жена изгони мечки като им изръмжа 😂
Безплатно кино за 3 дни! 😮
Семейството, което ходи  на 4 крака 😮😲
Защо киберизмамници атакуваха Японската агенция за аерокосмически изследвания🌌
Разработиха изкуствен интелект, способен да учи наблюдавайки действията на човек в непозната среда😲
Защо Кристиано Роналдо беше очарован от женският футбол?🤩
Транссексуален актьор направи провокативна версия на Хамлет!😲
Коя е новата звездна двойка? Ще повярвате ли?
Момчето, което спечели първо място по карате в Япония! 🤍💚❤
Какво е съдържало първото българско "космическо" меню🤩
Какво се случи на наградите Gotham 2023 ?
Защо нахейтиха Дени и Стратимир от “Игри на волята” ?
КАКВО ОЗНАЧАВА ДА СИ НЕБИНАРЕН?
КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ, АКО СПИШ ТВЪРДЕ МНОГО? 😴🥱
Топ 10 бисексуални инфлуенсъри, които да последваш 🤩
Кой футболист беше обявен за най-добрият на 21 век?⚽😲
Болестта на 21 век е депресия от климатичните промени?
Тези навици могат да удължат живота ти с повече от 10 години!
Топ 10 Queer инфлуенсъри, които да последваш🤩
Избелва ли си кожата Бионсе?
Eмили Ратайковски се подиграва на PLUS SIZE хората??