VBox7 logo

Компаниите, които дават най-добри условия на служителите си

190 19.10.2019 Инфо

Airbnb

Всеки техен служител получава по $2000 годишно за пътуване и нощувки в местата предлагани на сайта на компанията по целия свят.

Google

Ако съпругът или съпругата на служител почине, компанията му изплаща 50% от заплатата на загубилия живота си, в продължение на 10 години.

Facebook

Компанията определено стимулира раждането на деца. За всяко новородено бебе, Facebook дава по $4000 на щастливия родител.

Spotify

Родителите в тази компания се наслаждават на шест месеца напълно платено майчинство. След като се върнат, на тях им се предлага гъвкаво работно време. А на тези, които имат проблеми със забременяването, компанията покрива разходите за лекарските консултации и манипулации.

Walt Disney

Служителите на компанията не само могат да посещават увеселителните Дисни паркове, но и получават отстъпки в някои хотели и магазини.

Amazon

Ако партньорът на служител на Amazon не работи в същата компания, то двамата могат да излязат в платен отпуск за отглеждане на новороденото им дете, която се поема изцяло от компанията и за двамата родители. Също така имат сред най-добрите здравни осигуровки.

Timberland

Компанията предлага на всеки свой служител 40 платени часа за доброволчески труд в полза на различни благотворителни организации по собствен избор

Източник:
https://www.fastweb.com/career-planning/articles/top-20-companies-with-uniquely-amazing-employee-benefits
https://www.careeraddict.com/companies-best-benefits