Мисис България 2013 в битка със селото - Мис Пепеляшка - част 1 (16.04.2015)

Тя е най-красивата омъжена жена за 2013. В дома си има диаманти, а в гардероба – рокля, с която Моника Белучи е била на червения килим. В „Мис Пепеляшка” тази вечер по Нова обаче същата тази героиня ще замени бляскавия си живот с кал, оборска тор и непоносима смрад.

Във втория епизод на риалити експеримента Мисис България 2013 Александра Милтенова ще влезе в обувките на едно обикновено момиче от село. Носителката на короната е завършила туризъм и има собствен бизнес. Признава, че обича да опознава нови места и да е сред природата. Тридневният й престой сред природата на село обаче ще бъде много далеч от представата за еко туризъм.

Мисис България 2013 ще се запознае с всички екстри – ще тъне в кал, ще рине мръсотията в обора, а от миризмата стомахът й няма да спре да се преобръща. „Щях да повърна”, е само едно от признанията й пред камерата. Красавицата обаче няма да се даде лесно – като мъжко момиче тя ще се изправи пред различни предизвикателства, сред които липсата на нормална тоалетна и непонятна за нея мъжка логика.

От другата страна на размяната едно обикновено момиче, свикнало с тежката работа и момчешките си дрехи, ще попадне в лукс, за какъвто не е мечтало. Какво е усещането да обличаш скъпи красиви дрехи и какъв ще бъде изходът от дилемата „Да се прибера с парите или да отида на фризьор?” И какви изводи ще направят двете героини за себе си?

miss_pepeliashka