aamon_amarth

In the beginning there was silence and darkness all across the earth.
Then came the wind and a hole in the sky.
Thunder and lightning came crashing down,
hit the earth and split the ground,
fire burned high in the sky.
From
down below fire melted the stone,
the ground shook and started to pound.
The gods made heavy metal and they saw that is was good. They said to play it louder than Hell. We promised that we would. When losers say it's over with, you know that it's a lie the gods made heavy metal and it's never gonna die!!!
cool
Инфо
Клип Коментар

Все едно говори циганка от женския пазар...

Въпреки, че не искам да поставям всички под общ знаменател, опита ми е показал абсолютно същото - няма по-смотани шофьори от тези на БМВ. Хубави коли са, но не са за всеки!

По-здрав и по-евтин е, затова че за 5 години съм минал 300 000 км., а колата е купена с неясен произход на "реални" 250 000 км. (което означва, че е била на поне 400 000 км.). Кара се с по 180 - 200 км/ч на магистралата, никога не ме е оставяла на пътя и влиза в сервиз само за накладки, масло, от време на време някой носач и обслужване. Как карам - само аз си знам, но съм почти убеден, че ако карам друга кола по тоя начин, до сега да е сдала багажа 20 пъти..

Аз не разбирам защо спориш с фактите. Да, предците на човека са били растителноядни, но имай предвид, че човекът е започнал да се храни с месо преди 2.6 млн. години! Може да прочетеш в следствие на храненето с месо, колко рудиментарни органи (примерно апендиксът) имат днешните хора. Нарича се еволюция. Ако мислиш, че някаква секта може да върне еволюцията назад с 2.6 млн. години, заблуждаваш се жестоко. Единственото, което постигате е интелектуално да се връщате назад в еволюцията :D :D

А относно консумирането на сурово месо, можеш сам да си проучиш, че има култури по света, където месото се консумира сурово, пие се кръвта на животното и т.н. Това че в западната култура, месото се готви преди да се консумира е въпрос на вкус. Относно кравата, може и да не успея да я убия сам, но ако сме няколко човека, едва ли би ни затруднило (както знаеш така ловуват някои видове хищници).

Не знам какво прави майка ми, но мога да ти демонстрирам, как твоята лапа салама заедно с яйцата. Може да се затрудни, но имайки предвид какъв копелдак си се пръкнал най-вероятно има опит и ще се справи, че даже ще може да го поеме отзад заедно с яйцата. Такива оживели аборти като теб, са много редки, така че в пут*ката, от която си се пръкнал често са се смесвали по няколко вида секрет от невегански произход (ако ме разбираш). Така че научи първо кой е баща ти и след това "образовай" хората.

mindfreak4o, май е по-добре ти да вземеш да се образоваш малко. Човешкият вид е на върха на хранителната верига и както във всяка хранителна верига видът, който е на върха може да убива и изяжда видовете надолу по веригата. Според тъпите вегански разсъждения, това че човекът е на върха на хранителната верига е лицемерно, понеже се хранел само с някои видове животни. Но казвам "тъпи", защото както всяко месоядно същество човекът си има предпочитания. Различните риби кълват на различна стръв :)

Веганите са като всички останали сектанти. Ако сте забелязали хората, които са част секти, са хора, които по един или друг начин се чувстват отритнати от обществото, а в сектите се чувстват значими. При веганите е същото, това са хора, които подкрепят съответното движение, защото по този начин се чувстват значими. Обикновените вегетарианци не парадират с това, че не хапват месо, хората си ядат, каквото са преценили и толкова, обаче веганските сектанти трябвало да "образоват" хората - ха-ха-ха

Не, че нещо, но този коментар съм го писал преди 5 години и 3 месеца. Факт обаче си остава това, че чалгата не е разнообразен "стил" на музика. Едно нещо обаче не ми е ясно - как е възможно да има хора, които да харесват толкова долнопробна музи

AAAAAAAA super :))))))))

xaxaxa parodiq pulna

xaxaaxxaaxaxa

еи хатер мрусен

;(

Някой май пак е гледал много филми или си няма работа

;) ;) ;) ;)

Уау октопод....

maimuni :D

praf si!

(horny)