addicted_gamer

Привет на всички. Аз съм addicted_gamer. Ако сте рокаджии, не е задължително. Ако сте запалени геймъри като мен и обичате да се забавлявате с компютърни видео игри, не по цял ден разбира се, може да се абонирате за канала ми и да наблюдавате видео игрите,
които цъкам, защото може и на Вас да Ви харесат. Ако имате предложения за игра, особено зловеща, може да ми пишете в коментарите под видеата или на лични съобщения. Забавлявайте се. Здраве желая на всички ;) :)

Линк към канала ми в Youtube https://www.youtube.com/channel/UCdaan24sbu38FXQo1oGgKFQ
Абонирайте се :)

Линк към профила ми в Twitter https://twitter.com/AddictedBg Станете мои последователи :)

Скъпи приятели,
Днес на тази дата 19.02.2017г. ще е последното ми посещение в този сайт. Питате се защо. Защото той вече не представлява това, което представляваше в годината, която се регистрирах. Просто откакто Нова ТВ го купи, Вбокс7 пропадна напълно. Той се превърна в продукт на комерсиализация за платените лица в него. Вече човек не може да срещне един обикновенен нормален потребител, който да качва свестни видеа, а винаги човек в Топ 40 вижда видеата на хората, които печелят от видеата си или по-конкретно хората на Нова ТВ. Заради това, те не позволяват на един нормален човек да придобие известност и да пробие със своите видеа, от които не е задължително да получава приходи, а просто да забавлява зрителите. И въпреки че потребителите плюят по модераторите, задето постоянно ъпдейтват Вбокса, а те когато го ъптейтнат, той не става по-добър или по-модерен. Напротив, става по-зян. Ама на модераторите изобщо не им дреме какво мислят зрителите. Важното е, че ще се облажат с торбата от пари, пък нищо друго за тях не е от значение. Затова ти казвам "Сбогом Вбокс7". Никога няма да бъдеш същият както от едно време, когато беше стабилен.

Разбира се приятели, не се притеснявайте поради факта, че напускам Вбокс7. Винаги можете да ме последвате в Ютуб и Туитър. Там продължавам да се развивам. Дал съм и линкове в описанието, на които можете да се абонирате. Чао. На добър път. Бъдете живи и здрави :).
cool bg
Инфо