aesthetic

Причината, поради която знам, че съм господ, е защото един ден, докато се молех, осъзнах, че говоря на себе си......
Инфо
Клип Коментар

Какво беше това изказване не можах да разбера ?! .. Тренирай за здраве ?! .. Чувал ли си за мечти ? .. за желание? .. за страст ?! .. Той не го прави за гъзария, а далеч от това .. Аз не тренирам за здраве - тренирам за да постигна мечтата си ! ;) Наблягал на протеинови шейкчета, да не мислиш,че релефа само с това става ... Осъзнайте се малко,хора ..

по-тъпо нещо в избор на редактора може ли да сложите ?! ... Кви сте вие редактори да се радвате на такива тъпотии .... Криско-дриско .. Има хора които се трудят с години и не показвате никой тук, а тоя педал всеки ден го гледам в топ40, избор на редактора, бг музики тъпотии .. аре ебете си майката

Щот доходите не са на първо място в тоя свят, не всеки е ограничен до това да се бори само за пари, предпочитам да съм щастлив, макар и да имам 5лв в джоба .. щот заради тея пари света ше се разруши .. заради някви нарисувани хартийки .. замисли се ..

Еееето това е нещо много добро.. БРАВО :)

ддз .. нещо не е както трябва ...

Вие сте неблагодарници бе! Научете се да уважавате труда на хората, всеки знае да лае, но малцина са тея които правят нещо .. И ТОВА Е ЗАЩОТО ВИ Е СТРАХ ОТ ТАКИВА СЕБЕПОДОНИ които не умеят да оценяват, а умеят само да реват и да се оплакват .. защо някой от вас не се зае да направи филм за АПОСТОЛА ? А сега когато човек си е направил труда, вие осквернявате .. От мен едно БРАВО за труда !!

Да въргаля жените като месо в галета

Личи,че е изпято от сърце.. а не просто наредени рими които да се харесат на хората! .. Браво за труда .. за жалост в тази държава тези неща остават зад кулисите и само хората с парите на мама и тате пробиват с измислените си глупости .... Има верни хора които се трогват от написаното от теб! Само напред,братле! :)

ЛАЗАААААААР АНДЖЕЛОООООУУУУУУУ :X :X :X :X

илюминати...

Същия е, да!

дай *

В последно време е клише дори да подадеш ръка ... Мноооого зарибяваща ! .. >.<

КАК МОЖА БЕ " Кс " .... КАК МОЖА ..... ;КсКсКсКсКсКсКсКсКсКсКс И ти ли се продаде........ :( Никога няма да забравим 056 .. МВП & Кс .... Р.И.П :(

Абе 2014 тая песен все още е номер едно ! .. :3

Надявам се поне малко се замислят .. Малко вероятно, но може и да има такива .. Ще се радвам ако някои от тях успее да види това което опитваме да кажем с клипа ^_^

Разбираш ги,браво ..... |(

Благодаря на всички за подкрепата ! Радвам се, че има хора като вас !! ^.^

Благодаря вии ! ^_^ Всеки може да направи тази промяна .. стига да има достатъчно желание ! .. Надявам се поне малко успея да мотивирам подрастващите и да се откажат от вредните неща !! НАПРЕД И НАГОРЕ !! :)

Всичко е постигнато за година и осем месеца .. с помощта на храна и от дъжд на вятър хранителни добавки .. Без никаква химия!! .. Благодаря ти !! :) :)