agepee

BELIEVE IN ROMAN REIGNS!
bg
Инфо
Клип Коментар

Тая от дясно не знам дали е Габи или Криси, ама обезателно трябва да се яви на конкурс за грозота - то направо е нещо страшно. Ама и лявата не е китка за мирисане.

КРАЯ СЪС СНИМКАТА, ДОЧЕВ И МИШО Е ЗЛАТО!!!!! :D :D :D :D :D

Така значи са стояли нещата - трябвало е да се сбиеш с някой рандом селянин и да му нацепиш каската, че да спечелиш желаната женска. Е да ви е*а в умниците, да ви е*а. :D :D :D

01:34Абе хора, защо ползвате едни и същи познати (и стари) муцуни, бе?!?!? Недостиг на актьорчета, ли, к'во?!?! И тази я знам!!! https://www.vbox7.com/play:89278226b7 Ето я! За да ви ориентирам по лесно - превъртете на 15:40. Там се пише Марина. Значи .... там Марина, тук Юлия. :D Смешни сте!!!

Само като му видях фасона на бащата на Мария и се сетих веднага кой е ... и в кой друг епизод е участвал. :) https://www.vbox7.com/play:d7a46c8303 ЕТО ГО! :)

"....съм пресметнал и те ОСЪЖДАМ на един месец домашен арест" - Тоя пък като няк'ъв съдия в Събедната Палата, дето осъжда подсъдими на затвор. "Осъждам" вика. :D :D :D :D

Само аз тука ли съм останал с впечатлението, че тая тука е няк'ва пълна недомасленица????? :D :D :D

В този епизод се наситихме на култови лафове. :D В главната роля - бащата. :D :D Един от тях е на 06:40.

Туй младото само на мен ли ми прилича ПОРАЗИТЕЛНО на Димана от Bake Off, бе? :D

Берат : Чакай, мила! Идвам! Оня : *с женския глас* Да, скъпи! :D :D :D :D :D

Миленчо само при Вучков мълчи като риба и кротува, а при такива уважавани адвокати в България, като Марковски .. аргументира, прекъсва, нахъсва се, ала-бала. :D

Как така ще поставите на първо място армията на Съединените Американски Щати,а на второ място ще поставите армията на Руската федерация,Вие болни ли сте?? Русия,която има най - великата армия в света е пред Щатите....!

поне тука успях да са изпразня! ама не е препоръчително в стаята,че става много бяло по гащите! ПРАВЕТЕ ГО В ТОАЛЕТНАТА!

Този сериал,поне за мен надминава и "Binbir Gece" (1001 нощи)!

ИМАМЕ СИ ПОР*ХЪБ,МАХНЕТЕ ГО ТОЗИ КЛИП!

Кви са тия порнота в избор на редактора уе?

Важното е,че има пухкав и стегнат гъз!

Лошо изпълнение! Остин по това време беше фейс,срещу DX,които го играеха хийл! Оценка - 2,50!

Вибокс е много зле! Докато не спрете да ни натиквате в главата този тъп биг брадър така ще бъде! #WEWANTCHANGE

Туй да не е трета световна,бре!