Клип Коментар

(music) (dance) Обичам тази песничка (sun)

(dance) Велико парче :-3

Жестоко Парче !!! :-3

(rock)

(rock) ако можех 10 лайка щях да им дам

:X (bow)

(dance) (music) (party) :-3 (dance)

(bow)

ей заради такива келеменца като тебе дето не знаят родният си език и ми пишат на маймуница и оня "бабаит" дето рипа на стари хора и не е имал късмета да попадне на точния човек в точния момент, се чудя вече дали ще има оправия в нашата татковина

:X :X :X :X :X точен, ясен и конкретен очерк на пейзажа в нашата татковина!

(party) (bow)

:-3 Браво момчета крайно време беше да пуснете ново парче, липсвахте ми ! (monkey)

(wow) Титаничен кавър, браво Бенчев жестоко изпълнение (rock)

(wow) Зверски кавър, браво Бенчев жестоко изпълнение (rock)

(wow) Феноменално изпълнение и впечатляваща импровизация на едно парче което е класика :X това момче е изключителен талант, надявам се че хората които гласуват ще го правят заради таланта и изпълненията на участниците а не заради цвят на кожата или принадлежност. Изключителна дарба е можеш да импровизираш и да правиш всичко по твой собствен начин а не да копираш както 99,5% от можещите да пеят.

(bow)

Тогава се обучава и при един от най-приближените на основателя на айкидо, от когото получава и седми дан. През 1997 г. един от будистките учители на Сегал, го обявява за тулку – превъплъщение на будистки лама. Стивън Сегал е първият неазиатец, отворил школа по айкидо в Осака, Япония, която функционира и днес, радвайки се на широка популярност.

Стивън Сегал е роден е на 10 април 1952 г. в град Лансинг, щата Мичиган.На 7 години изучава карате при Фумио Демура.Като тийнеджър се увлича по Айкидо – боен спорт, разчитащ на техниката и използване на силата на противника в схватката. Показва много добри резултати и самодисциплина. През 1967 г. в Япония наблюдава демонстрация по айкидо, правена от основателя на бойния спорт – О′сенсей Морихей Уешиба.

(wait) Изключително точен коментар :gan4037 мин. 2Ти си много прав в изказването си!Но има разлика все пак в кражбите!Заради "високопоставените" кражби сме последни в Европа,но циганските кражби са от недоимъка и от мизерията на хората по-селата.Циганските кражби са с тесла в главата или пребиване на възрастни хора за пенсията им.Това е чуждо племе което мародерства сред народа ни както през средните векове,но ние го търпим заради гузната и лицемерна политика на държави с много срамно минало

този клип е доста стар, това е руски патрулиращ кораб който засича сомалийски пирати и ги принуждава да напуснат кораба със спасителните лодки и след това го унищожават, никой не е пострадал при акцията, просто една тренировка за русите ;)