Клип Коментар

Това е истинско щастие, а не да си щастлив, само защото имаш iPhone и BMW ! ! ! (bow)

Това да не е Албена Вулева? :-3 :D :D

Като гледам Майк колко е подвижен и колко добре движи краката, все още ще може да ги мачка на ринга... :) :D

Много идиоти има в този сайт... :X

Повече от месечната ти заплата. ;)

Давам ти пример... Манчестър Сити... Имат 1 англичанин в титулярния състав, обаче на всеки мач си пълнят стадиона с фенове... ;)

ахахах :D тия разбиват в Еврофутбол прогнози :D :D :D

(bow) (bow) (bow)

Супер лудата е :) :) :)

Ако човекът, който снима е гледал ''The mist'' щеше да е излетял с 200 :D :D :D

Не беше Златински, а Светослав Дяков.

И аз мисля така, дори само да седи в наказателното и да ги вкарва на гюме... Нужен ни е нападател, който да може да вкарва възможностите! :)

Мисля, че за другото Световно имаме 85% да се класираме ако продължаваме по този начин и разбирасе, ако Любо Пенев остане селекционер! А може да се класираме дори и на Европейското през 2016. България изигра прекрасно мачовето от квалификациите !(bg)

Найстина щеше да е прекрасно ако се бяхме класирали, 10 години след''НЕПОБЕДИМИТЕ ЛЪВОВЕ'', истината е, че Любо Пенев научи момчетата как да играят, нужни са им още 3-4 години практика и 1 нападател, който да може да вкарва възможности

Настръхнах ! (bg)

Не съм нито от Лудогорец, нито от Ботев Пловдив, но стискам палци Лудогорец да стигне до групита на Шампионска лига, а Ботев да стигнат до Лига Европа, за сега и двата отбора представят България много добре. БРАВО! (bow) (bg)

Много искам да съм от друга държава, защото тук няма пари, няма работа и т.н. , НО сетя ли се за нашата велика история, започвам да се гордея, че съм БЪЛГАРИН и забравям за проблемите ! (bg) (love) България (love) (bg)

минимум :D

Герб само крадоха от държавата и като Бойко слезе от власт им каза на тия които правят магистралата да я забавят за да го помислиме за много велик и да си кажеме ''Ехх без Бойко няма да има магистрали...'', но комунистите не трябва да

Пичове и на мен ми беше така, но го оправих, истривате Fifa 13 и пускате да се инсталира отново, само че трябва да си направите нова папка в D и там да я инсталрате, нищо друго не трябва да слагате в тази папка само Fifa-та. :)