aloof

Не чета лични съобщения, написани на laynyanitza.

Така трябваше да се казва.
cool bg
Инфо
Клип Коментар

Няма да отиде в "Избор на редактора" тази седмица май. :D Боли те куpa де. :D

Ама как ти звучи коментарът само, на фона на съдържанието му. Не че не си е така де.

Излязъл е 2014, но не е достъпен, където съм проверил. Единственият запис от този филм, освен трейлъра, е един откъс, който можеш да намериш, като напишеш в гугъл "facebook com/158567277550574/videos/77796655894 В ютуб има едно видео на подобна тема "watch?v=wEopRhEx5sc", но няма нищо общо с този филм. Разбрах, че достъп до него има само Радослав Камбуров - режисьорът. Правен е по разказа на Елин Пелин "Самодива", но сигурно има доста украшения, понеже разказът се чете за 5-10 минутки.

Абе, като има руски видеа в "Избор на редактора", към които няма субтитри, никой нищичко не казва, а като има такива на английски, всички скачате като ощипана госпожица, въпреки че 90 на 100 тук разбират отлично английски, едва ли повече от 30 на 100 разбират отлично руски. Ей, рубладжии, не се ли стегнете, ще се разпаднете, като СССР (сесесере). :d

Аз предлагам да се закрие българският футбол и да се насочат финанси към къде-къде по-важните спортове за България, които ни карат да се гордеем с трибагреника - баскетболът и волейболът постигат къде-къде по-добри изяви за толкова по-малко пари. Ако се им предложи съответно финансиране, ще ни се засили първенството, а и представянето в чужбина на клубно и национално ниво като цяло.

Добре че ми е силно сърцето, едвам изгледах това видео. На два-три пъти падна много опасно с 15 км/ч и се притесних, че ще му остане синина. Драматично видеото стана черно-бяло. Там "Тони Хоук прави първият" с кратък член, бе жено... Лоферка4алга, може ли да си сменя потребителското име тук на лоферко4алго? За един приятел питам.П.С. Който не харесва видеото, нека не го коментира!

За Путин и детето с потничето - на мен това ми изглежда, като същия импулс, който подтиква и Владо Кузов и Майкъл Джаксън към такива работи. :D

Някой още да не е разбрал, коя е най-тъпата и плебейска нация на света?

Качвайте повече клипове в "Избор на редактора" на руски, английски и други езици, без да има превод на български.

Много хубава българска песен за фон. (music)

И след всичко това, какво следва?

Брех, колко заинтересовани от нас били анонимните. :D

Хари Бурханларски също ли не оцелява в схватката. :d Иначе интересно, че поне тази година, 91 декември няма да е сряда. :d

Грешката е изцяло моя, извинявам се.

Няма тавтология в заглавието. Изразът "руси блондинки" си е напълно вменяем и показва разумен отбор на заглавието. Ставаш "руса блондинка", когато една част от косата ти е цвят "русо", друга част ти е цвят "блонд". "Изобщо" не мисля, че това заглавие е нарочно така направено за да събира повече от атрактивните тагове и да достигне повече гледания.

Представете си за някои от тези спали, че я ръка, я крак ви е извън - заради едно по-леко земетресение, може да се активира спалнята и да останете без крака/ръката. Или пък сте седнали в леглото си да четете книга и този масивен капак ви падне на главата. Плюс това видях, че бутилките бяха пластмасови, а така вода е много лошо да се съхранява (бял кахър). Представете си, че имате деца и спалнята ви ви погълне - няма ли да си умрете от притеснение. Я по-добре да си стоя под касата на вратата. :d

00:30"с затворени очи" - нищо не казвм, само цитирам текста.

Русия днес е по-малка, отколкото при Петър Велики и Екатерина Велика, Русия изгуби Студената война, Русия е 2 века под монголо-татарско иго, генерал Иван Колев рита руски жопи ПСВ (откъдето излиза като загубил), Русия имаше нужда от американска помощ, като продоволствие за да може да обърне похода на Вермахта към столицата си през ВСВ, денс Русия е ударена в голяма близост до сърцето си и то от САЩ - Киев, като знай, че в Киев е писана истоирята на Русия. Не ми стигат буквите за още факти.

Много груба грешка от екипа. Доктор по Философия никога не е бил. Просто докторската степен в английския език се записав като PhD, което произлиза от и се превежда като доктор по Философия, но дори и докторите по инженерни науки са пи-ейч-ди-та, независимо, че нямат нищо общо с Философията - ясно е описано в интернет това. Браво за клипа в останалата му част. :)

42:42- инженеринг