Яко е! 0 0
13 · 10
Vbox7.com
+ 3
Други сайтове
· Инфо
Академия за лични и социални умения- АЛСУ
ти помага да развиеш:
самочувствие и увереност
лидерски способности
критично мислене
емоционална интелигентност
аналитична наблюдателност
умения да избягваш и разрашаваш конфликти
умения за преговаряне, презентиране и мотивиране
Стремежът на Академията е да повиши културата на междуличностните взаимодействия и общуването.
Вярваме, че това е предпоставка за успешно справяне в живота, хармонично общуване и една от задължителните съставки на щастието.
Смятаме, че образованите и щастливи индивиди изграждат и поддържат успешно общество и допринасят за неговото постоянно подобряване.

Осигуряваме качество, провокации за мисленето, изпитани класически теории и иновативни подходи съчетани в едни уникални образователни продукти, доказали многократно своята ефективност.

Обученията ни са комплексни и обхващат широк спектър от теми, източници, подходи, като съдействат за цялостно развитие на личността.

Организираме безплатни публични семинари, месечни срещи и специални обучения. Поддържаме фейсбук страница – „Харизматичност- тайната на успеха“, блог Harizmatichnostanislav.wordpress.com и сайт alsu.eu, в които постоянно се качва полезна информация АЛСУ- Академия за лични и социални умения Харизматичност - тайните на успеха. Фейсбук страница
През обученията ни минаха архитекти, адвокати, артисти, юристи, журналисти, икономисти, математици, физици, преводачи, лекари и зъболекари, екскурзоводи, психолози и астролози, докторанти, инженери, счетоводители, предприемачи, мениджъри, тийм лидери, над 50 програмиста и IT специалиста, освен това учещи, студенти, фриленсъри, лектори, преподаватели и др.
Десетки проведени успешни обучения, стотици доволни хора, присъединете се към тях!

Свържете се с нас на info@alsu.eu или на тел. 088 55 007 11
Виж цялото описаниеСкрий описанието

Последни

Реклама

Реклама