andrey358

Това е моят видео блог на български. В него се постват клипчета с ревюта на компютърни игри, техника, отразяване на интересни събития и въртене на огън :)

Надявам се да ви хареса ;)
http://www.facebook.com/AndroVlog
cool bg avt part
Инфо
Клип Коментар

Чак пък над 10 години :D :D :D

A с какви имена да участват?

Това са нововъведения за които не съм знаел, мерси :)

Добра идея. Личния ми опит обаче показва, че много, много малко хора имат добра връзка и доверие с родителите си, така че да могат да споделят подобни неща. Обикновено е точно обратното.

@irbod1 не става дума да се трият всички коментари. Има открито враждебни и злобни коментари, които няма смисъл да стоят (от гледна точка на автора). В крайна сметка това си е нейния канал, нейно право е да избира какво да допусне и какво не.

Поздравления за клипа добре се справяш :) Няколко съвета:1) Не слушай тъпаците в коментарите. Най-добре ги трий и блокирай (yes) 2)Постави камерата с една идея по-нависоко. Хората изглеждат по-добре ако са снимани малко по-отгоре, а не отдолу. Камерата не трябва да ти е под брадичката, трябва да е или точно срещу теб или малко по-на високо (не много).

Какво имаш предвид под бумащина?

Да. Може да му пишеш в сайта, който е в описанието.

И като нямаш човек с който да си израснал какво? Обречен си да нямаш приятел до края на живота си ли? Нали все отнякъде трябва да се почне, това е въпроса, който момичето зададе. Евентите са чудесно място да се запознаеш с хора, които споделят не само твоето хоби/интерес, но са също и с подобна на твоята душевна нагласа и възглед за света. Така, че изобщо не е глупост.

Видеоблогъри = Влогъри.

Предполагам, че така ще нарушиш 3 годишната гаранция с която идва уреда.

Макита са доста по-скъпи.

Идеята е клиповете да могат да се ползват като източник на информация, а не просто да се изфукаме за 5 мин. как сме направили нещо. За тази цел те трябва да са подробни. Просто има твърде много съществена и полезна информация, която не мога да отрежа, ако искам да бъдат максимално полезни.

Казах, че съм Силвър 4

Не знам приятелю, на моята никъде няма следи от отвертка. Освен това както ти сам каза по-скъпите модели си се продават с щипка за целта, така че не виждам проблема.

Ако се оставят да изсъхнат достатъчно време няма да има проблем с водата.

За твоя информация само ще кажа, че в момента подготвям сайта и съвсем скоро ще започна да пускам главите на книгата напълно безплатно, включително и аудио-версия. Те ще са достъпни за всеки. Опитах да мотивирам повече хора да си купят книгата ми с томболата, защото виждах че тя не получава достатъчно внимание, а същевременно се харесва от всеки престрашил се да я купи.

За първи път виждам този клип, тъй че няма как да плагиатствам. Впрочем клипа за който претендираш няма как да е твой защото очевидно канала не се прави от българи.

Поне два пъти годишно си я чистя по този начин.

Аз пък съм бил свидетел клавиатура да се прецака от заливане с кафе, така че зависи от клавиатурата...