AndySkar█▀▀ █▀█ █▀█ █
█▄▄ █▄█ █▄█ █▄▄
cool com grp bg sub
Инфо
Клип Коментар

На това аниме просто трябва да му увеличат бюджета, за да не се излагат така на епизодите, които всички очакват. Иначе благодаря за превода.

Хммм пак нещо се променяли по опенинга чудя се колко ли варианта на опенинга ще станат накрая (think) Иначе дано по нататък да няма филъри ама май не минава без тях

Не се учудвам, че ще го продължат все пак анимето събра доста популярност. Не всички го харесват, но това няма особено значение, когато анимето събира гледания.

най-накрая дойдоха битките (party)

Първо благодаря, че превеждаш единственото аниме, което следя в момента и другото това са скапани злобари, които даже нямат основание да те докладват, защото си е твой избора какво да превеждаш и за какво време. Пък и до сега си превел всичките излезнали епизоди от анимето, така че не разбирам за какво се оплакват. Продължавай с преводите ние го оценяваме. И нямам търпение да излезнат следващите епизоди, че ни говориш за тях от 5 епа насам :D

Adblock

Предизвикателство: Кажете на колко места има продуктово позициониране! Иначе на мен доста ми напомня на миналогодишната му песен, когато беше на Бали... Абе ясно е, че ще се слуша пък колко става за слушане е друг въпрос.

#СкандаУсаГосподи (love) (star) (dance)

Песента е много хубава със смислен текст и уникален клип. И да има прилика с някои клипове на Риана, но си личи, че е направен с мисъл и си съответства с песента (yes) (star) (love)

СкандаУсаГОСПОДИ (handshake) (star) (wait)

Е не е на всички може да им върви произношениято на английски, но затова нямаше нужда да и правят английска версия като би трябвало да си и чули някои от изпъленията от xfactor.

Участвам (riceball)

Чакам я от наградите на бг радио. Още от както я чух за първи път ми хареса (inlove)

Точно такъв грим харесвам - лек, семпъл, но и красив подходящ за топлите летни дни. (sun) (love)

Аз мислех, че ще каже - искаш ли да ловиш покемони с мен? :D

Песента доста напомня на чалга. Разбира се не може без 100 000 плитки в косата, че вземе да НЕ прилича на чучело по бански, а другия... :X :-3 И 10 годишните деца около нея са дошли от парка, за да ги снимат. :/ :D

Тази невероятна песен заслужава много повече гледания (love) (bg) (flower)

98% Лора1,5% Bobo0,5% музика

Натали на твоито лице всеки модел изглежда хубав (love) Аз съм със сърцевидно лице и си харесах модел 2 (flower) (sun)

Невена (love) Има много хубав глас (inlove) Пожелавам и само успехи и още много хитове (star) (yes)