aseto123

Create your own Animation

baner by: pendji

/> bff: krisko_ok,pate2010,icho10,


glitter-graphics.com


glitter-graphics.comglitter-graphics.com


qki potrebiteli v vbox7
*ani4kaaa2000
*icho_10
*krisko_ok
*******_humongosaur
*the_bad_guy20


3 годишните: "Мамо, обичам те!". 14 годишните: "Мамо, говори си!." 16г: "Моята майка е толкова досадна!" 18 г: "Искам да се махна от тази къща." 25 г: "Мамо, ти беше права." 30 год: " Искам да се върна в къщата на мама." 50г: "Не искам да те загубя мамо." 70 г:" Аз ще...се...откажа от всичко ...само ...майка ми да е тук, ...с мен." Имаме само една майка !!! Сложете това на стената си, ако държите на своята майкa!В България хиляди животни живеят на улицата. Всеки ден те се борят за топлина... За храна... За оцеляване. Една домашна котка живее 5-10 год., а една котка от улицата живее най-много 3 год. За да не се увеличава техният брой, те трябва да се кастрират, но това не се практикува в България. Всеки ден стотици котки и кучета от улицата са газени от автомобили, измъчвани от деца, изгаряни и т.н. Нo някои хора не ги интересува, ако теб те интересува осинови животно от улицата. То много ще те обича и ще ти бъде благодарно цял живот. Ще ти бъде верен приятел. Побързай!!! Някъде там на улицата то те чака. Дай втори живот на тези мили и невинни същества!


Знам 10 факта за теб!!!
1. Ти четеш това.
2. Не можеш да кажеш М без да си докоснеш устните.
3. Току що се опита.
4. 3aсмя се или се усмихна.
6. Ти си момче/момиче.
7. Ти не осъзна че пропуснах 5.
8. Поглеждаш към 4 и 6.
9. Това ти харесва.
10. Ще го покажеш на приятели

След 4 години, в които промени изцяло фентъзи жанра в киното, легендарната поредица "Здрач" (The Twilight Saga) е на път да сложи край на любовната приказка за вампири, хора и върколаци.

Заключителната втора част от финала на сагата - Breaking Dawn - Part 2 се очаква на екран в средата на ноември тази година, като отново ще е дело на режисьора Бил Кондън (Bill Condon).

Както и досега, неизменното трио титуляри - Робърт Патинсън (Robert Pattinson), Кристен Стюарт (Kristen Stewart) и Тайлър Лаутнър (Taylor Lautner) отново са на линия, подпомогнати от имена като Дакота Фанинг, Маги Грейс, Питър Фачинели, Ашли Грийн и др.

Какво ни чака на финала - ще запазим в тайна, ще посочим само, че фокусът ще акцентира върху преобразяването на Бела от човек във вампир. Звездите от екипа пък не крият тъгата си, че "Здрач: Зазоряване - Част 2" слага край на поредицата.

"Не крия, че ми е адски мъчно. Голяма част от нас много се натъжиха, а Кристен избухна в плач, осъзнавайки, че всичко свършва", разкри Тайлър Лаутнър, който се превъплъщава в персонажа на Джейкъб Блейк.

Предлагаме ви официалния тийзър трейлър на The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2, докато си мислим, че на нас, феновете, ни остава само да гадаем коя ще е следващата поредица след "Здрач" и "Хари Потър", която ще остави своя незаменим отпечатък върху историята на киното.LoveMyProfile.com - Profile CountersLoveMyProfile.com


Image and video hosting by TinyPic


Как очаквате децата да слушат родителите си ... Тарзан живее полугол, Пепеляшка се връща вкъщи в полунощ, Пинокио лъже през цялото време, Аладин е царят на крадците, Батман кара с 320 км / ч, Спящата красавица е мързелива, а Снежанка живее със 7 момчета. Затова не трябва да се изненадваме, когато децата се държат зле! Копирайте това на стената си, ако се засмяхте!


_|_ _|_


_l_


cool
Инфо