astrospliff

.
.
.
.
...couch activists' аlong the way clips unique watchlist.
.
.
.
.
.
Според китайския календар 2016 ще бъде Годината на Червената огнена маймуна. Тя е деветият знак в китайската
астрология. В природата маймуните са известни със своята жизненост, любопитство, правене на бели и дори наглост. В китайския календар маймуната е символ на динамиката и постоянното движение. Със своя чар, родените в годината на маймуната, могат да накарат много хора да вярват, че е привилегия да се познават с тях и да са в тяхната компания.

Успех

Бъдете смели и различни. Това е основният начин в Годината на маймуната да остигнете успех. Освен за родените в Годината на маймуната (1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004), 2016 ще е успешна и за родените в годините на плъха, дракона, коня, петела и кучето. Числото 9 ще носи късмет през 2016. Сложете фигура на маймуна в дома си или на работното ясто, за да привлича късмета. Този символ ще активизира творческата ви енергия рчество, интелигентност, съобразителност и въвеждане на позитивни новости и промени в живота.


Здраве

Направете си нов фитнес план или изцяло сменете спорта, с който поддържате тонуса си. Време е да се замислите за по-здравословен тип хранене. Като цяло не се очертават проблеми със здравето през тази година. Маймуната е постоянно в движение, а движението е здраве.

маймуна
(PHOTO: THINKSTOCK )
Любов

Любовта в Годината на маймуната ще е бурна и дива. Ще има много страст, скандали, сълзи и сдобрявания. Внимавайте в грешките, които допускате в началото на възката си. Дори да ви се струват дребни, те могат сериозно да повлияят на бъдещото развитие на отношенията в двойката. По-често правете изненади и открито заявявайте подкрепата си за своя партньор. Тъй като 2016 е Година на огнената маймуна, носете дрехи в ярки цветове – червено, жълто и оранжево. Те ще ви донесат повече сила и късмет в любовта.
cool bg
Инфо